A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Працівники Центру надання соціальних послуг привітали гуртківців "Надвечір'я" з Маковієм та з нагоди 30-річчя Незалежності України вручили їм власноруч виготовлені подарунки.

Дата: 13.08.2021 14:23
Кількість переглядів: 685

Фото без опису13 серпня, напередодні Медового Спасу або Маковія, у приміщенні комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг», в рамках соціального проекту «Університет ІІІ віку» відбулось засідання гуртка за інтересами «Надвечір’я».

Одним із особливих і улюблених свят у віруючих є Спас. Згідно з церковним календарем існує три Спаси, які прийнято святкувати в Україні. Тому напередодні Медового Спасу працівники комунальної установи разом із відвідувачами гуртку «Надвечір’я» згадували традиції свята. Найактивніші учасники принесли домашню випічку з медом, маком та найголовнішу страву свята - мед. А за чашкою чаю і пісня ллється дзвінко!

По завершенню заходу всі учасники гуртку отримали невеличкі заохочувальні подарунки, створені працівниками комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» та привітальні листівки з нагоди 30-річчя Незалежності України. Відвідувачі залишились задоволені смачним та святковим прийомом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь