A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Разом з місцевими підприємцями працюємо над вирішенням головної проблеми громади - дорогами.

Дата: 13.08.2021 15:44
Кількість переглядів: 274

Фото без описуОбговорюючи наявний стан дорожнього покриття з підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території громади,  дійшли певних домовленостей щодо співпраці та допомоги у проведенні ремонтних робіт. Адже  стан і збереження дорожнього покриття вуличної мережі та й усієї дорожньо-транспортної інфраструктури в цілому є найактуальнішою проблемою для усіх жителів Сірогозщини.

Ремонти автомобільних доріг, облаштування пішохідних доріжок, встановлення дорожніх знаків та засобів примусового зниження швидкості є пріоритетними напрямками нашої діяльності. За час створення Нижньосірогозької селищної територіальної громади на ремонтні роботи автомобільних доріг було залучено кошти усіх рівнів. На автомобільних дорогах загального користування державного значення проведено ямковий ремонт на загальну суму 5,5 млн.грн обсягом 8,1 тис.кв.м.; на дорогах загального користування місцевого значення загальна вартість робіт склала -  2,1 млн.грн обсягом 34,6 тис.кв.м.

Попереду багато роботи. Вартість робіт з відновлення дорожнього покриття потребує багато коштів, тому, лише спільними зусиллями ми зможемо досягти позитивних зрушень у цьому напрямку,  об’єднувши кошти державного бюджету, бюджету селищної громади та спонсорську допомогу.

Дякую підприємцям, які відгукнулися, і вже за кілька днів після зустрічі, провели певні роботи на окремих ділянках вулиць.

До співпраці активно долучився місцевий житель та підприємець директор ТОВ «СПОВ «Прана» Сергій Кутіщев. Ним було організовано ремонтні роботи дорожнього покриття асфальтованої дороги від звалища до будівлі колишньої Жданівської ЗОШ, яка є продовженням вулиці Височина та вулицю Пушкіна у селищі Нижні Сірогози. Роботи виконувались із залученням техніки і працівників даного підприємства та Нижньосірогозького райавтодору.

Також до співпраці долучилися керівник ТОВ «Дружба-5» Володимир Нишпора та ФОП Юрій Лелик, які провели поточний ремонт частини дорожнього покриття вулиці Української та в’їзної дороги до селища Сірогози.

Сподіваємося, що це лише початок спільної діяльності, який стане гарним прикладом для усіх мешканців, підприємців, організацій, сільгосптоваровиробників, перевізників, та усіх не байдужих громадян!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь