Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У громаді здійснено комісійне обстеження готовності закладів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021/22 року.

Дата: 13.08.2021 19:00
Кількість переглядів: 635

Фото без описуКомісія у складі заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Дашковського, начальника відділу житлово-комунального господарства Сергія Недобера, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталії Вязової, інспектора з благоустрою Валерія Ціомашка, спеціаліста відділу містобудування та архітектури селищної ради Ірини Кутіщевої, а також старост населених пунктів впродовж тижня здійснили огляд закладів соціальної сфери, розташованих на територіях сіл Нижньосірогозької селищної територіальної громади.

Головну увагу під час обстеження було приділено ступеню готовності до початку навчального року освітніх закладів (шкіл, дитячих садочків), стану котелень, наявність запасів вугілля, приведення освітніх закладів до належних санітарних норм.

Були оглянуті також фельдшерські пункти, амбулаторії, сільські клуби та адміністративні приміщення колишніх сільських рад, у яких на даний час місцевим жителям надаються послуги, а також стан благоустрою населених пунктів. Звернули увагу на території покинутих колишніх домогосподарств та діючих підприємств і жилих будинків, деякі з яких знаходяться у незадовільному стані.

Паралельно членами комісії селищної ради здійснено обстеження вулично-дорожньої мережі населених пунктів та автомобільні дороги загального користування, якими планується здійснювати підвоз учнів. Визначено місця біля шкільних та дошкільних закладів, дитячих майданчиків, які необхідно облаштувати засобами примусового зниження швидкості та встановити попереджувальні дорожні знаки.  

Всі зауваження, які виникали у ході даних обстежень, були зафіксовані. На даний час інформація узагальнюється та формується першочергова потреба у проведенні окремих видів ремонтних робіт або придбанні необхідних засобів, матеріалів, тощо та черговість їх здійснення.

Загалом, усі з обстежених закладів готові до навчального процесу та до кінця поточного року опалювальними матеріалами забезпечені. Наразі лише у селі Новоолександрівка тривають ремонтні роботи по заміні старих вікон та дверей на металопластикові. До нового навчального року роботи планується завершити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь