A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Цьогорічна літня пора виявилась особливою для жительки села Верхні Сірогози Олександри Іванівни Стельмах, бо 16 серпня на її життєвий поріг завітав 90-річний ювілей.

Дата: 16.08.2021 18:48
Кількість переглядів: 386

Фото без описуНа ювілейний день народження до Олександри Іванівни завітали директор комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторія КУЗНЄЦОВА та відповідальний секретар громадської організації «Нижньосірогозька селищна організація ветеранів війни та праці» Людмила КРИВЕНКО. Гості привітали іменинницю з поважною датою від Нижньосірогозької селищної територіальної громади та селищного голови Дмитра ТАКАДЖИ, від себе особисто, вручили квіти та подарунки. Родичі і гості віншували  ювілярку з поважною датою, зичили їй здоров’я і злагоди, щоб у її родині завжди панували злагода і спокій, а оселя повнилася достатком.

Олександра Іванівна народилась в селі «Дружба» Іванівського району,в 1964 році вона переїхала до села Верхні Сірогози, де й розпочала трудову діяльність техпрацівницею у ветеринарній клініці.

Випали на долю Олександри Іванівни складні часи - це роки Голодомору, Другої світової війни, повоєнне лихоліття та розбудова. Були й світлі та радісні миттєвості – одруження, народження трьох дітей: доньки Валентини та синів Валерія і Юрія,  яких вони разом з чоловіком виростили, виховали та дали освіту. Нині головна розрада і радість Олександри Іванівни – її онуки та правнуки, яких вона безмежно і щиросердно любить.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь