A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У Нижньосірогозькій громаді з’явилася Молодіжна рада.

Дата: 16.08.2021 21:52
Кількість переглядів: 205

Фото без опису15 молодих, активних та амбітних жителів Сірогозщини увійшли до складу Молодіжної ради при Нижньосірогозькій селищній раді, щоб мати можливість привернути увагу до потреб молоді та впливати на важливі процеси у рідній громаді.

Сьогодні, 16 серпня, відбулися установчі збори, на яких сформовано склад Молодіжної ради при селищній раді із 15 чоловік. Затверджено кандидатури голови, заступника, секретаря та прес-секретаря Молодіжної ради.

Так, згідно проведеного відкритого голосування, головою Молодіжної ради  обрано Сергія Овчарова; заступником голови – Олену Кальян; секретарем – Тетяну Бойко та прес-секретарем – Інна Оніщенко.

Новообраному складу Молодіжної ради селищним головою Дмитром Такаджи та секретарем селищної ради Світланою Кутіщевою були вручені тимчасові посвідчення. Вони привітали молодь Сірогозщини. Запевнили у всебічній підтримці молодіжних ініціатив та проєктів і висловили сподівання, що сформувавши потужну молодіжну команду, у тісній співпраці молоді з місцевою владою вдасться реалізовувати різноманітні ідеї, ініціативи молоді, втілити чимало цікавих проєктів для створення молодіжного простору та покращення добробуту громади. до привітань приєдналась і начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради Вязова Наталія.

За молоддю майбутнє, тож їхня думка важлива. І сьогодні зроблено перший важливий крок – створено Молодіжну раду. Попереду багато роботи, головне працювати згуртовано. Сподіваємось, що Молодіжна рада у такому складі буде результативною.

По завершенню установчих зборів для молоді провели екскурсію кабінетами самоврядців. Розповіли про специфіку роботи кожного відділу, працівники яких у межах своїх повноважень зможуть надати консультацію чи допомогу молодим активістам.

Для більш непримусового знайомства представники Молодіжної ради перемістилися до приміщення центральної бібліотеки. Тут вони розповіли про себе, поділилися планами та своїм баченням діяльності Молодіжної ради.

Визначились з основними напрямків своєї діяльності, серед яких:  розвиток спорту та дозвілля  молоді, туристичної привабливості Сірогозщини, молодіжного підприємництва, волонтерського руху; участь в екологічних акціях, грантових проєктах та у міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсах.

Бажаємо молоді успіху та гарних ініціатив.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь