A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні, 19 серпня, селищний голова Дмитро Такаджи передав ключ від автомобіля, придбаного для КНП "Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги", керівниці підприємства Людмилі Непомнящій

Дата: 19.08.2021 20:29
Кількість переглядів: 183

Фото без описуДля надання якісної та своєчасної медичної допомоги, проведення профілактичних заходів сільському населенню комунальнальне некомерційне підприємство «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» давно потребувало придбання автомобіля високого класу та гарної прохідності. Особливо гостро питання постало, після поширення коронавірусної інфекції на території громади. У зв’язку з чим, працівники закладу на собі відчули додаткове навантаження. Щоб запобігти поширенню коронавірусної хвороби, вони щодня проводять попереджувальні та діагностичні заходи з недопущення поширення на території громади коронавірусної інфекції. Пункти щеплень створені у селах, на базі сільських амбулаторій, в які виїжджають мобільні бригади для здійснення вакцинації населення на місцях.

Нарешті проблему вирішено. Для комунальнального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» придбано новий автомобіль Рено Дастер. Він зручний, комфортний, облаштований кондиціонером та має гарну прохідність.

Сьогодні селищний голова Дмитро Такаджи передав ключ від автомобіля керівниці підприємства Людмилі Непомнящій, вона ж, в свою чергу – водію – Олександру Пономаренку.

Всім бажаємо доброго здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь