A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З президентом футбольного клубу «Хлібороб» Олександром Д’яченком обговорили плани на майбутнє щодо необхідності дооблаштування стадіону, підтримки футбольної команди селищною радою, розвитку спорту та інфраструктури в громаді загалом.

Дата: 22.08.2021 09:14
Кількість переглядів: 226

Вчора, 21 серпня, селищний голова Дмитро Такаджи завітав на футбольний матч між командами «Хлібороб» (с.Нижні Торгаї) та «Олімп» (м.Кам’янське Дніпропетровської області), який проходив в селі Нижні Торгаї в рамках ІІІ туру Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2021/2022 року.

Чемпіонат такого рівня вперше проходить на Сірогозщині і щоб це стало можливим було проведено значну роботу для облаштування стадіону «Хлібороб», його інфраструктури. Тепер нижньоторгаївський стадіон облаштований всім необхідним для спортсменів та глядачів. Газон, полив, глядацькі трибуни. Зручно та комфортно футболістам грати, а глядачам вболівати за улюблену команду.

Селищний голова зустрівся з президентом місцевого футбольного клубу «Хлібороб» Олександром Дяченком. Під час спілкування обговорили плани на майбутнє щодо необхідності дооблаштування стадіону, підтримки футбольної команди селищною радою, розвитку спорту та інфраструктури в громаді загалом.

Дякуємо спонсорам та небайдужим жителям громади за підтримку спорту та футбольних команд Сірогозщини.

Завтра,  23 серпня, з нагоди 30-й річниці незалежності України відбудеться урочисте відкриття стадіону «Хлібороб», після чого команди юнаків та дівчат, в рамках традиційного міжрайонного турніру з футболу серед «СІРОГОЗЬКЕ ЛІТО 2021», зіграють на щойно відкритому полі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь