A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Свої спортивні перемоги досвідчені футболісти сьогодні присвятили 30-й річниці Незалежності України.

Дата: 22.08.2021 21:58
Кількість переглядів: 221

Фото без описуСьогодні, напередодні відзначення Державних свят, у селищі Нижні Сірогози на стадіоні  «Скіф» КЗ «Нижньосірогозька ДЮСШ», проведено традиційний міжрайонний турнір серед команд ветеранів 40+, присвячений 30-й річниці Незалежності України, який зібрав чимало вболівальників.

На урочистому відкритті ветеранів футболу та вболівальників привітали селищний голова, голова Нижньосірогозької селищної асоціації футболу Дмитро Такаджи, керівниця відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Наталія В’язова та відповідальний за фізичне виховання та організацію спортивних змагань в громаді Ігор Гладун. Вони привітали всіх присутніх на заході з Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності держави. Побажали вболівальникам отримати гарні емоції від захоплюючої гри, гравцям же – вдалих голів та гарної гри.

У турнірі брали участь чотири команди: “Тарпан” (смт Нижні Сірогози), СК “Каховка” (м. Каховка), “Фортуна” (смт Іванівка) та “Влада” (м. Василівка Запорізької області).

Змагання проводились за олімпійською системою.

Після проведеного жеребкування першими на полі зустрілися команди СК «Каховка» та «Фортуна», які вперто не хотіли віддавати перемогу супернику, тож гру було зіграно з рахунком 0:0. Для визначення переможця було проведено серію післяматчових пенальті. В результаті забитих голів, з рахунком 4:3 перемогу здобула команда з міста Каховка.

У другому півфінальному матчі між командами «Тарпан» та «Влада», перемогу, з рахунком 3:1, святкували господарі поля – тарпанівці.

Тож за результатами проведених ігор матч за ІІІ місце було зіграно між командами “Фортуна” (смт Іванівка) та “Влада” (м. Василівка Запорізької області). Основний час завершився з рахунком 0:0. У серії післяматчових пенальті, з рахунком 5:4, перемогли Іванівці.

У фінальній грі зустрілися команди “Тарпан” (смт Нижні Сірогози) та СК “Каховка” (м. Каховка). Перемогу з мінімальним рахунком 1:0 здобула команда гостей з міста Каховка, які і стали переможцями турніру.

Після проведення змагань настала приємна мить – нагородження.

На урочистій церемонії нагородження командам-призерам та переможцю змагань вручили спільні грамоти Нижньосірогозької селищної асоціації футболу та Відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради; гравцям – пам’ятні медалі; команді-переможниці турніру СК «Каховка» - головний приз – пам’ятний кубок.

Також за традицією було визначено кращих гравців у складі кожної команди, яким вручили пам’ятні статуетки. Ними стали: Балицький Юрій (СК “Каховка” (м. Каховка); Величко Сергій (“Тарпан” (смт Нижні Сірогози); Кружков Вадим (“Фортуна” (смт Іванівка) та Вінокуров Олександр (“Влада” (м. Василівка Запорізької області).

Захід проводився з дотриманням карантинних обмежень, всіх учасникам було проведено температурний скринінг. Медичний супровід забезпечувався медпрацівником Іриною Кураковою. Суддівство здійснювалося: Миколою Москаленком; Олегом Гладуном та Вадимом Іванюком.

Після завершення заходу учасників команд пригостили смачним обідом.

Дякуємо голові фермерського господарства «Урожай» Володимиру Москаленку за фінансову підтримку в організації  турніру.

Дякуємо учасникам турніру за участь! Вітаємо з гарними результатами та вітаємо зі святами! Бажаємо якомога більше нових перемог та емоційних ігор!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь