A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Україна у цифрах і фактах, законодавча база «Державного стандарту догляду вдома» та вакцинація від коронавірусної інфекції COVID-19. Такі та інші теми обговорили з соціальними робітниками відділення соціальних послуг за місцем проживання.

Дата: 23.08.2021 19:19
Кількість переглядів: 184

Фото без опису19 серпня на базі  комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулася нарада з соціальними робітниками відділення соціальних послуг за місцем проживання. Було розглянуто такі питання: Україна у цифрах і фактах, законодавча база «Державного стандарту догляду вдома» та вакцинація від коронавірусної інфекції COVID-19.

З першого питання виступила Олена ГЕРАСІМОВА, яка наголосила, що соціальні робітники на робочих місцях виступають безпосередніми представниками держави, тому мають детально пояснювати громадянам про прагнення держави та місцевих органів влади максимально забезпечити населення громади необхідними соціальними послугами.

Детально про законодавчу базу «Державного стандарту догляду вдома» розповіла директор КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» Вікторія КУЗНЄЦОВА.

А саме, про основні підходи щодо організації та надання соціальної послуги догляду вдома, визначення індивідуальних потреб, місце і строки надання послуги, принципи надання послуги, розкрила зміст поняття послуги вдома та ін.

Особливу увагу приділила питанню вакцинації від коронавірусної інфекції COVID-19. Розкрила поняття «Що таке вакцинація і чому потрібно її робити?» «Що таке COVID-19?», для чого потрібні вакцини та як вони працюють та про законодавство України про вакцинацію.

По закінченню заходу, директор Центру привітала присутніх із наступаючим Днем Незалежності України. Наголосила, що Незалежність – це щоденна невтомна праця і велика відповідальність, це усі наші дії, об’єднані найсвятішою метою – будувати сильну соборну державу. Побажала колегам міцного здоров’я, щастя, добра, мирного неба, перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь