A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На церемонії підняття Державного Прапору, яка проходила на центральній площі селища, було дано старт велопробігу «Об’єднані прапором».

Дата: 23.08.2021 23:05
Кількість переглядів: 232

Фото без описуУчнівська молодь, представники відділів селищної ради, освітяни та громадськість долучилися до участі у велопробігу.

Доєдналися до велопробігу і селищний голова разом з аступниками. Вони проїхались вулицями селища. Зробили зупинку на подвір’ї опорного закладу, де у цей час відбувався захід з вшанування пам’яті Анатолія Шиліка, який загинув під час виконання військового обов’язку на сході України, в зоні антитерористичної операції. Разом з усіма вшанували пам’ять земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на честь Анатолія. Далі до учасників приєднався селищний голова та його заступники. Разом вони заїхали на кладовище, до могили Віталія Драньчінкова, біля якої також вшанували пам’ять героя.

Завершився велопробіг біля в’їзної стели. Тут вони з нагоди свята встановили символ української незалежності - синьо-жовтий прапор та зробили фото на згадку.

Супроводжували учасників велопробігу педагоги, працівники місцевого сектору поліції та медичний працівник опорного закладу Нижньосірогозького ліцею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь