Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

По-особливому відзначили нижньоторгаївці Державні свята

Дата: 25.08.2021 08:16
Кількість переглядів: 196

Фото без описуСвяткування відбулося у знаковому місці для громади – на стадіоні «Хлібороб», який вони відкрили 23 серпня. Ця спортивна споруда створювалась протягом трьох років силами меценатів: фермерського господарства «Дяченко» та ФОП Жиліна. За час роботи облаштовано газонне покриття з поливом, місця для вболівальників, турнірне табло, огорожу. Багато часу та зусиль було витрачено саме на вирощення газонної трави.

Свято зібрало багато гостей: керівництво Нижньосірогозької селищної ради, старосту села, керівника освітньої галузі громади, відповідального за розвиток фізичної культури і спорту в громаді, трудовий колектив Нижньоторгаївського ліцею на чолі з директором закладу, жителів села Нижні Торгаї, юних спортсменів громади та сусідніх громад, їх тренерів та всіх небайдужих до спорту.

Організатори заходу та колектив ліцею подякували спонсорам, меценатам, небайдужим людям: Дяченку Олександру, Жиліну Олександру, Харченку Анатолію та працвникам їхніх господарств. Висловили подяку й спонсорам місцевої футбольної команди «Хлібороб», яка достойно представляє громаду на футбольних турнірах місцевого, обласного та всеукраїнського рівня: Миколі, Василю та Анатолію Дудкам; Валерію Тимошенку; Ігорю Іванову.

Пригадали й вклад колишньої сільської ради та, зокрема, сільського голови Василя Базика, завдяки яким колишнім депутатським корпусом постійно виділялися кошти на розвиток спорту у селі.

Вітаючи присутніх на святі селищний голова також подякував всім причетним до створення зручних умов для занять спортом в селі, завдяки кому ця подія стала можливою і, у першу чергу, президенту футбольного клубу «Хлібороб» - місцевому підприємцю, який присвятив своє життя розвитку спорту в громаді. Зауважив, що відкриття стадіону є знаковою подією для села. Адже це чудове місце для тренувань і проведення ігор. Створено всі умови, які допомагатимуть спортсменам футбольної команди «Хлібороб» у професійному зростанні. Безперечно, поява нового стадіону сприятиме новим успіхам на спортивному поприщі. Діти ж зможуть тут розвивати свої спортивні таланти, адже стадіон знаходиться біля навчального закладу.

Дмитро Такаджи запевнив, що теперішня влада також має намір підтримувати спорт в громаді, розвиваючи різні види спорту.

У підтвердження він вручив директорці ліцею Вірі Харченко для президента футбольного клубу «Хлібороб» Сертифікат на 100 тисяч гривен для підтримки футбольної команди та дооблаштування місцевого стадіону.

Сірогозщина спортивна і у новоствореній громаді особливу увагу приділятиметься розвитку спорту. Попереду багато планів для покращення спортивної матеріально-технічної бази громади. З часом ви станете свідками побудови сучасного спортивного комплексу. У якому діти Сірогозщини матимуть достойні умови займатися спортом і радіти, що мешкають саме у нашій громаді.

На завершення селищний голова привітав всіх зі святами та висловив сподівання, що відтепер цей стадіон стане місцем постійних зустрічей спортивних команд і їх фанів.

До привітань приєднались й інші гості та господарі. Багато теплих слів цього дня звучало на честь спонсорів та меценатів, завдяки яким ця подія стала можливою.

Приємний збіг. 23 серпня, у День Державного Прапора України, святкував свій день народження, присутній на святі тренер-викладач Нижньосірогозької та Іванівської дитячих юнацько-спортивних шкіл Віталій Лижнюк. Після привітань іменинника, йому доручили почесну місію перерізати стрічку, символізуючу відкриття стадіону.

Гостей свята розважали юні ліцеїсти хореографічними виступами. Гарно, драйвово, захоплююче!!!

Спеціальний подарунок для любителів спорту підготували юні спортсмени на чолі зі своїм наставником Володимиром Порядіним. Вони здивували присутніх показовим спортивним виступом.

Ця подія стане прикладом того, що маючи мету можливо її втілити в життя, згуртувавшись разом. Це стане поштовхом для нового витку розвитку спорту, культури й здоров’я загалом в громаді.

Є надія, що відтепер молодь громади у вільний час віддаватиме перевагу заняттям спортом на стадіоні, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь