A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На стадіоні «Хлібороб» у селі Нижні Торгаї відбувся традиційний міжрайонний турнір з футболу серед команд юнаків та дівчат 2007-2009 років народження “Сірогозьке літо 2021”

Дата: 25.08.2021 08:34
Кількість переглядів: 182

Фото без описуКоманда юнаків «Тарпан» КЗ «Нижньосірогозької ДЮСШ виборола перемогу у традиційному міжрайонному турнірі з футболу «Сірогозьке літо 2021». Юні тарпанівки ж дещо поступилися сильним суперницям, зайнявши третє місце. Вітаємо!

23 серпня на стадіоні «Хлібороб» у селі Нижні Торгаї відбувся традиційний міжрайонний турнір з футболу серед команд юнаків та дівчат 2007-2009 років народження “Сірогозьке літо 2021”, присвячений 30-й річниці Незалежності України.

У турнірі брали участь три дівочі команди: представниці Нижньосірогозької, Іванівської, Каховської дитячо-юнацьких спортивних шкіл та три команди юнаків: Нижньосірогозької, Іванівської та Великолепетиської дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Гра проходила за коловою системою. Емоційна, сильна, цілеспрямована молодь не віддавала перемогу супернику, тож гра була захоплюючою.

Першими на полі зустрілися команди дівчат з Іванівської та Нижньосірогозької громад, які завершили гру з рахунком 4:1 на користь Іванівців.

З Каховчанами команда дівчат Нижньосірогозької ДЮСШ зіграла з рахунком 7:0 на користь гостей.

Гра між командами дівчат Іванівської та Каховської ДЮСШ завершилась на користь Іванівців. Рахунок гри 4:1.

За результатами проведених ігор переможцем турніру серед дівчат стала команда «Зоря» Іванівської ДЮСШ. Друге місце посіла команда «Мрія» Каховської ДЮСШ та третє – команда «Тарпан» Нижньосірогозької ДЮСШ.

Наші юнаки показали дещо інший результат.

Так, з командою Великолепетиської ДЮСШ тарпанівці зіграли з рахунком 4:2, а з командою Іванівської ДЮСШ – з рахунком 5:0, виборовши перемогу.

Між собою команди Іванівської та Великолепетиської дитячо-юнацьких спортивних шкіл зіграли з рахунком 6:0, на користь гравців з смт.Велика Лепетиха.

В результаті чого, місця розподілилися наступним чином:

Переможцем турніру серед юнаків стали вихованці Нижньосірогозької ДЮСШ. Приємно, що у її складі грали й нижньоторгаївці.

Друге місце посіла команда Великолепетичької ДЮСШ та третє – Іванівської ДЮСШ.

По завершенню гри відбулась урочиста церемонія нагородження юних спортсменів, яким селищний голова Дмитро Такаджи, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталя В’язова, заступник селищного голови Сергій Дашковський, староста села Віталій Кривчик та директор комунального закладу «Нижньосірогозька ДЮСШ», відповідальний за розвиток фізкультури і спорту в громаді Ігор Гладун вручили спільні грамоти Відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради та комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа», пам’ятні медалі, переможцям турніру дівочої та юнацької команд – кубки, а кращим гравцям у складі кожної команди – пам’ятні статуетки.

Кращими гравцями були визначені: серед команд дівчат: Єлізавета Рослякова (Іванівська ДЮСШ); Тетяна Бодрова (Нижньосірогозька ДЮСШ); Ганна Мордвінова (Каховська ДЮСШ).

У складі юнацьких команд кращими гравцями стали: Олександр Грушко (Іванівська ДЮСШ); Іван Шмайда (Нижньосірогозька ДЮСШ); Артем Петлінський (Великолепетиська ДЮСШ).

Гарна зміна підростає на заміну ветеранам футболу. Окремо хочемо подякувати тренерам команд, які виховують та розвивають у молоді таланти, прививаючи їм любов до спорту: Гладуну Олегу (Нижньосірогозька ДЮСШ); Сапранову Івану (Великолепетиська ДЮСШ); Лежнюку Віталію, які тренерують команди юнаків та Іванюку Вадиму (Нижньосірогозька ДЮСШ); Резанову Анатолію (Іванівська ДЮСШ); Горлакову Олексію (Каховська ДЮСШ), які виховують дівочі футбольні команди.

Дякуємо всім за участь у турнірі. Вітаємо з Днем Державного Прапора України та 30-тою річницею незалежності України. Бажаємо міцного здоров’я, нових перемог та нових здобутків у навчанні та спорті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь