A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На Сірогозщині відзначили День народження Держави

Дата: 25.08.2021 09:24
Кількість переглядів: 236

Фото без описуЖителі селища, старостинських округів, військовослужбовці Військ «Південь» та гості Сірогозщини 24 серпня зібралися у центрі громади, де відбулось культурно-мистецьке свято «Ти у мене єдина». Представники різних поколінь: діти, молодь, дорослі та громадяни поважного віку, об’єднані єдиним почуттям – любові до України, яка цього дня відзначала 30-річний ювілей незалежності, продемонстрували свої почуття, вбравшись в патріотичний одяг чи прикрасившись елементами синьо-жовтого кольору.

Фото без описуФото без опису

Під звуки українських патріотичних пісень по центральній площі селища ходою пройшли діти та молодь Сірогозщини - майбутнє нашої громади, майбутнє України; керівництво громади, старости, почесні громадяни, сільгосптоваровиробники, до яких приєднались українські військові. Гордість, сила і міць Української Держави, які разом зі своїми бойовими побратимами творять новітню історію України, дають всім потужний поштовх патріотизму і почуття гордості за те, що ми - українці.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

У святковій ході також взяли участь представники установ, організацій, підприємств, центру культури і дозвілля Нижніх Сірогоз, громадськість.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Окремо свої старостинські округи представили жителі відповідних населених пунктів.

Всіх учасників свята привітав селищний голова Дмитро Такаджи. Який побажав всім мирного неба, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у кожній оселі, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та Нижньосірогозької громади.

Фото без опису

Він подякував хліборобам, освітянам, працівникам охорони здоров'я та культури, спортсменам і підприємцям, військовим, волонтерам усім тим, хто своєю щоденною, наполегливою працею прославляє та збагачує Сірогозщину і нашу державу.

Фото без опису

На святі були присутні почесні громадяни Сірогозщини: Величко Віктор Дмитрович, пенсіонер, у минулому тракторист колгоспів “Кірова” і “Авангард та Нівін Віктор Иванович, повний кавалер орденів Трудової Слави, колишній комбайнер радгоспу «Хлібороб» села Нижні Торгаї та Павліш Василь Михайлович, директор ТОВ “Відродження”, який привітав всіх з річницею незалежності України та побажав головного – миру.

Фото без опису

Дякуємо почесним громадянам за професіоналізм та активну громадську позицію. Бажаємо всім міцного здоров'я, благополуччя та невичерпної життєвої енергії! Миру і добра! Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь