A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України селищний голова Дмитро Такаджи висловив вдячність і вручив іменні нагороди з гравіюванням

Дата: 25.08.2021 09:37
Кількість переглядів: 141

Фото без описуЗ нагоди 30-ї річниці Незалежності України селищний голова Дмитро Такаджи висловив вдячність і вручив іменну нагороду з гравіюванням:

Директору КНП «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Непомнящій Людмилі Анатоліївні за гуманність, благородність, професіоналізм та благородну працю.

Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта.

Керівнику фермерського господарства «Козаче» Дудкі Василю Анатолійовичу за багаторічну сумлінну працю, за визначні заслуги в волонтерській благодійницькій діяльності в допомозі військовим Збройних Сил України, які захищають територіальну цілісність, свободу і незалежність України, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу громади та активну громадську позицію.

Керівнику ТОВ «Дружба-5» Нишпорі Володимиру Васильовичу за багаторічну сумлінну працю, високу моральність, проявлену наданням благодійної допомоги, яка була спрямована на підтримку та соціальний захист жителів Нижньосірогозької селищної територіальної громади, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу, активну громадську позицію.

Редактору газети «Червоний промінь» Копенко Віті Анатоліївні за активну участь у висвітленні тематики реформування місцевого самоврядування та процесів децентралізації на Сірогозщині, високу професійну майстерність і оригінальність викладення успішних кейсів та реформ в Україні та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Також селищний голова висловив велику вдячність і вручив іменну нагороду з гравіюванням родині Пірог Олені Василівні та Сергію Сергійовичу, яка дала щастя мати сім`ю дітям, обділеним батьківською ласкою. Низький уклін батькам-вихователям дитячого будинку сімейного типу за небайдужість до дитячої долі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вітаємо всіх з заслуженими відзнаками та бажаємо, щоб благополуччя, мир і достаток панували у ваших домівках, щастя та здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь