A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З позитивними змінами розпочнеться новий начальний рік у Новоолександрівському ліцеї

Дата: 28.08.2021 12:06
Кількість переглядів: 1395

Фото без описуНезабаром розпочнеться новий начальний рік. Для здобувачів освіти Новоолександрівського ліцею  він буде з деякими приємними змінами.

Адміністрація ліцею висловлює  щиру подяку селищному голові Дмитру Антоновичу Такаджи та начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталії Дмитрівни Вязовій  за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, постійну фінансову підтримку в створенні належних комфортних  умов навчання та виховання дітей. Підготовка школи до нового навчального року неможлива без підтримки з боку держави, селищної громади та  спонсорської допомоги.

Так, за рахунок державної освітньої субвенції у ліцеї було  проведено капітальний ремонт (заміна віконних та  дверних блоків) на суму 1091,070 тис.грн.;  облаштовано внутрішні санвузли відповідно до  санітарних норм, витрати склали – 131,646  тис.грн.

Адміністрація ліцею, здобувачі освіти, батьки висловлюють слова вдячності за небайдуже ставлення до дітей, людяність, доброту, безкорисливість, за увагу до проблем закладу нашим постійним спонсорам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Особлива подяка Нишпорі Володимиру Васильовичу за виділені кошти на капітальний ремонт 2 класу та придбання двох дверей та ролетів у кабінет світової літератури.

Не байдужий, не стоїть осторонь проблем школи Видра Сергій Вікторович. Він допоміг вирішити питання по придбанню електроплити з вбудованою духовою шафою.

Ми цінуємо та щиро вдячні за постійну фінансову підтримку Дєєву Олександру Сергійовичу, Василенко Володимиру Васильовичу, Єльцову Віталію Володимировичу, Сметані Владиславу Васильовичу, Ракші Анатолію Григоровичу, Стукану Олегу Миколайовичу. За кошти спонсорів було придбано: холодильник, станцію автоматичного водопостачання, витяжку, стелаж-сушку для харчоблоку,  фарбу для ремонту, канцелярське приладдя, підручники «Німецька мова» для учнів  5 класу. Загальна сума спонсорської допомоги склала 113 тисяч гривень. 

Шановні! Прийміть нашу щиру подяку за надання величезної допомоги в створенні належних умов для навчання дітей. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров'я, добра і благополуччя, успіху і процвітання!

 

З повагою - адміністрація ліцею, учителі, здобувачі освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь