A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведена інформаційна робота щодо попередження негативних явищ серед дітей

Дата: 28.08.2021 13:36
Кількість переглядів: 838

Фото без описуНа сьогодні досить актуальною є проблема вживання алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми. Однією з головних причин є недотримання продавцями законодавства щодо заборони продажу алкогольних та тютюнових виробіво особам до 18 років.

З метою попередження продажу алкогольних, слабоалкогольних та  тютюнових виробів неповнолітнім,  профілактики дитячого пияцтва та тютюнопаління на території селища Сірогози  завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою Величко  проведена з представником торгівлі  інформаційно-роз'яснювальна робота щодо дотримання Правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами особам до 18 років та  відповідальності за їх порушення. 

Нагадуємо представникам торгівлі про адміністративну відповідальність передбачену ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення за Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами особам до 18 років, яка тягне за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Звертаємо увагу батьків на їх обов’язки щодо піклування та здоров'я своїх дітей в частині недопущення вживання дитиною алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність за ухилення від батьківських обов’язків, за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, за розпивання алкоголю та куріння у громадських місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь