A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Розробка Стратегії розвитку Нижньосірогозької селищної територіальної громади на період до 2027 року на завершальному етапі.

Дата: 31.08.2021 09:25
Кількість переглядів: 214

Фото без описуРобочою групою з розробки Стратегії спільно з експертами U-LEAD з Європою проведено досить велику роботу з вивчення проблемних питань в громаді, думки жителів сіл, перспектив та можливостей розвитку територій.

Розглянуті, проаналізовані та визначені пріоритети впровадження всіх ідей проектів, поданих нашими активними громадянами. На даний час робочою групою продовжується прийом пропозицій проєктів, які кожен має змогу надати до 20 серпня робочій групі (з подробицями можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради, за посиланням: https://ns-gromada.gov.ua/news/1627889602/ ). І вже після завершення прийому ідей проєктів, будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Про це говорили під час апаратної наради з керівниками відділів, комунальних підприємств селищної ради, яку вчора, 30 серпня, провів селищний голова Дмитро Такаджи.

Заступник селищного голови Оксана Полуекто звернула увагу присутніх керівників на те, що Стратегія розвитку громади з часом може переглядатися та, в залежності від надходження нових ідей чи втрати актуальності планів, які на даний час визначені головними, можуть вноситися зміни та доповнення. План же Стратегії на наступний рік повинен бути максимально наближений до реальних перспектив реалізації. Тож присутнім було рекомендовано переглянути та відпрацювати стратегічні цілі напрямку своєї діяльності, щодо доцільності, актуальності проєктів, а головне, обґрунтованих фінансово.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь