Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Про створення безпечних умов для здобуття якісної освіти та перспективи розвитку освітньої галузі говорили напередодні нового навчального року, під час серпневого засідання студії директорів закладів загальної середньої освіти громади.

Дата: 31.08.2021 15:35
Кількість переглядів: 633

Фото без описуВідбувся захід на базі опорного закладу Нижньосірогозький ліцей.

Участь у засіданні, також, взяли: Наталія Вязова, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту; Сергій Чебукін, в.о. начальника Нижньосірогозького управління Головного управління  Держпродспоживслужби у Херсонській області;  Лариса Качкарова, начальник  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Нижньосірогозького управління Держпродспоживслужби у Херсонській області;  Ольга Порядіна, начальник Нижньосірогозької централізованої бухгалтерії з обслуговування закладів, установ освіти, культури; Марина Голобородова, провідний спеціаліст  відділу освіти, культури, молоді та спорту; Людмила Білецька, в.о. директора Нижньосірогозького центру професійного розвитку педагогічних працівників.

На серпневому зібрані були розглянуті питання щодо стану вакцинації працівників закладів загальної середньої освіти, дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, впровадження системи НАССР, організації здорового харчування, впровадження концепції «Безпечна і дружня до дитини школа», особливостей оцінювання учнів початкових класів, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які у 2022/23 навчальному році будуть викладати у 5 класах за новим Державним стандартом базової середньої освіти, результатів ЗНО-2021 і шляхи підготовки старшокласників до ЗНО-2022 та інші.

Підсумовуючі засідання, зосередили увагу директорів закладів освіти на вирішені основних завдань у 2021/2022 навчальному році.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь