A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Школа – це світ, у якому кожна дитина хоче відчувати комфорт, впевненість, захищеність, де вчитель – однодумець, порадник, друг, відкривач дитячих талантів, а класні кімнати дихають свіжістю та створюють затишну атмосферу, спонукають до навчання

Дата: 01.09.2021 16:39
Кількість переглядів: 251

Щоб створити комфортні умови у Новоолександрівському закладі згуртувалися всі разом: селищна рада, місцеві підприємці, сільгосптоваровиробники та пересічні жителі села. За період літніх канікул за кошти освітньої субвенції та кошти благочинників провели заміну віконних та дверних блоків; облаштували внутрішні санвузли; здійснили капітальний ремонт окремих приміщень; придбали станцію автоматичного водопостачання, обладнання для харчоблоку, тощо.

Школа гарна, виблискує фарбою. Завдяки впровадженим змінам у класах набагато комфортніше, а взимку стане ще й тепліше та й облаштована внутрішня вбиральня, даватимуть змогу учням та й працівникам закладу менше хворіти, працювати та навчатися в належних умовах. Увагу заслуговує й харчоблок, який повністю відповідає державним нормам. На урочистій лінійці, з нагоди свята селищний голова привітав учнів, педагогів Новоолександрівського ліцею та жителів села Новоолександрівка зі святом Першого дзвоника. Побажав всім наполегливості та наснаги до навчання. Реалізувати свій потенціал, ставити перед собою високі цілі, розвивати свій інтелект, рости гідними людьми і ніколи не зупинятися на шляху до знань, щоб у майбутньому інвестувати їх на благо Новоолесандрівської та Нижньосірогозької громади, на благо рідного краю.

Він подякував спонсорам за допомогу. Педагогам за самовіддану працю, виховання свідомих громадян, доброту та мудрість.

Дмитро Такаджи зауважив, що сьогодні, коли суспільство динамічно розвивається, нам потрібно йти у ногу з часом, забезпечувати інноваційний розвиток підростаючому поколінню, формувати їх цінності, розвивати креативність та творче мислення.

Нехай це свято додасть кожному впевненості у власних силах, бути цілеспрямованими та наполегливими у досягненні поставленої мети.

Успіхів усім нам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь