A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Новий 2021/2022 навчальний рік розпочато!

Дата: 01.09.2021 16:46
Кількість переглядів: 230

Сьогодні у всіх ліцеях Сірогозщини нарешті радісно пролунав перший дзвоник. Він сповістив про новий навчальний рік та скликав за шкільні парти 1399 учнів громади, проте з дотриманням карантинних правил.

97 першокласників цього року вперше переступили поріг Нової української школи щоб поринути в Країну знань. 76 перейшли до одинадцятих класів, тож попереду останній рік навчання у школі.

Тож вітаємо всіх із вдалим стартом.

Нехай цей рік буде набагато яскравішим та успішнішим, ніж попередній. Нехай цьогоріч нас чекає багато нових відкриттів, звершень та блискучих перемог.

Після літніх канікул юні Нижньосірогозці знову повернулися за шкільні парти, щоб розпочати навчальний рік, який неодмінно буде сповнений новизни та цікавих подій.

1 вересня святом Першого дзвоника традиційно розпочався новий навчальний рік в опорному закладі Нижньосірогозький ліцей. Яскраве свято насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

На урочисту лінійку до опорного закладу Нижньосірогозький ліцей завітала заступниця селищного голови Оксана Полуекто та начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія В’язова.

Вони побажали всім здоров'я, натхнення та впевненості на шляху самостановлення, віри в свої сили та надійних друзів! Батькам і педагогам – здоров'я, терпіння та розуміння.

Приємною несподіванкою для всіх стали особливі гості – військові з угрупування військ «Південь». Особливі вітання вони виголосили першокласникам, на яких тільки чекає зустріч із великим та прекрасним світом знань. Вони подарували їм від свого командира, генерал-майора Ігоря Танцюри чудові, яскраві, пізнавальні книжки про легендарні місця та будівлі Одеси.

Для виховання всебічно розвинену особистості тут створені всі умови для ефективного навчання та творчого розвитку. А кваліфікований педагогічний колектив зробить незабутнім весь період шкільного життя, стане місцем, до якого хотілося б повертатися знову і знову!

Навчальний рік розпочато. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків– гордістю за своїх дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь