A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Було відвідано 5 родин в рамках рейду «Урок» на території сіл Степне, Братське та Заповітне

Дата: 02.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 1099

Фото без опису31 серпня 2021 року представниками комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Інною ГАНЖОЮ та Анною ПОЛІЩУК спільно із завідувачем сектору, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Оленою ВЕЛИЧКО, інспектором ювенальної превенції сектору превенції Генічеського районного відділення поліції ГУНП в Херсонській області Юрієм ОНИЩЕНКО в рамках рейду «Урок» на території сіл Степне, Братське та Заповітне було відвідано 5 родин/12 дітей. Здійснено 5 оцінок потреб сім’ї, про що складено відповідні акти. Із них, у 4 сім’ях підтверджено факти наявності складних життєвих обставин.

Фото без описуФото без опису

З 1 родиною  проведено інформаційно-профілактичну бесіду про здійснення необхідних дій для повернення дитини додому з комунального некомерційного підприємства «Херсонський обласний будинок дитини» Херсонської обласної ради.

Батькам було запропоновано в разі потреби отримати безкоштовний сезонний одяг та взуття, що були у вжитку, які знаходяться у комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Окремо, було перевірено сім’ї, в яких вчинялося домашнє насильство. З батьками провели профілактичні бесіди щодо недопущення приниження дітей, жорстокого поводження, нехтування їх правами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь