A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Делегація Нижньосірогозької селищної територіальної громади, на чолі з селищним головою Дмитром Такаджи, завітала на зустріч з народним депутатом України Володимиром Івановим.

Дата: 03.09.2021 10:44
Кількість переглядів: 251

Фото без описуЗ метою обговорення стратегії розвитку футболу та спорту на території Генічеського району вчора, 2 вересня, з робочим візитом до Іванівської громади завітав народний депутат України Володимир Іванов.

Тож, делегація Нижньосірогозької селищної територіальної громади, на чолі з селищним головою Дмитром Такаджи, завітала на зустріч з народним обранцем. До складу делегації приєднались: очільниця  відділу освіти, культури, молоді та спорту; відповідальні за спортивну діяльність в громаді; директор комунального закладу «ДЮСШ», представник  Нижньосірогозької асоціації футболу; представники футбольних команд разом з тренерами; головою Нижньосірогозької селищної федерації спортивного бойового самбо і дзюдо та депутатом селищної ради Олександром Лобачуком.

До Іванівської громади цього дня були запрошені всі чотири очільники громад Генічеського району. Кожному голові була надана можливість висловити своє бачення розвитку спорту на підпорядкованій території та розповісти про спортивні здобутки своєї громади.

Селищний голова Дмитро Такаджи розповів про напрямки діяльності у спортивній сфері Нижньосірогозької громади, подякував присутнім тренерам футбольних команд за їхню наполегливу та результативну працю, поділився планами про розвиток спортивної інфраструктури та розповів про проєкти, які планується реалізувати на Сірогозщині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь