A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Привітали працівниць Центру надання адміністративних послуг з професійним святом

Дата: 06.09.2021 10:05
Кількість переглядів: 211

Фото без описуВ Україні з’явиться ще одне професійне свято.

Сьогодні вперше працівники Центру надання адміністративних послуг відзначатимуть своє професійне свято.

Ще 6 вересня 2012 року Верховною Радою було ухвалено закону “Про адміністративні послуги”. На виконання цього закону розпочали створення мережі ЦНАП. Станом на 1 січня 2021 року в Україні налічується 876 центрів надання адміністративних послуг, 59 територіальних підрозділів, 356 віддалених робочих місць адміністраторів та 15 мобільних центрів з надання адміністративних послуг. У ЦНАПах працює близько п’яти тисяч адміністраторів.

Такий Центр створено і при Нижньосірогозькій селищній раді, працівниками якого надається 214 адміністративних послуг населенню.Фото без опису

З нагоди 9-ї річниці прийняття закону України “Про адміністративні послуги” та враховуючи, що, запроваджено в Україні професійне свято – День адміністратора центру надання адміністративних послуг, яке відзначатимуть щороку 6 вересня.

Тож секретар селищної ради Світлана Кутіщева та заступниця селищного голови Оксана Полуекто зранку завітали до Нижньосірогозького ЦНАПу, щоб привітати працівниць Центру з професійним святом.

Фото без описуВони подякували адміністраторкам та керівниці Центру Алевтині Голтаєвій за якісне та неупереджене виконання своїх обов’язків, завдяки чому збільшується ступень довіри громадян до влади.

Побажали всім міцного здоров’я, щастя, сили і витримки, оптимізму і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у нових починаннях!

Селищна рада приєднується до привітань. Бажаємо подальшого розвитку і процвітання Центру, успіхів у повсякденній клопіткій праці, реалізації грандіозних планів і проектів, міцного здоров’я, щастя і удачі всім працівникам та їх родинам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь