A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

В межах соціального проекту «Університет ІІІ віку» відбулось чергове засідання гуртка рукоділля «Радість», де пройшов майстер-клас по «Виготовленню наволочки з речей, які були вживані раніше. Печворк, клаптикове шиття»

Дата: 06.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 635

Фото без опису06 вересня 2021 року приміщенні комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» в межах соціального проекту «Університет ІІІ віку» відбулось чергове засідання гуртка рукоділля «Радість», де пройшов майстер-клас по «Виготовленню наволочки з речей, які були вживані раніше. Печворк, клаптикове шиття».

Печворк – це техніка шиття речей з клаптиків тканини. Шматочки спочатку з’єднують в невеликі блоки у вигляді різних геометричних фігур. Потім з них шиють ковдри, прихватки, штори, накидки на крісла, килимки та багато іншого.

Фото без описуЄ кілька причин зайнятися клаптиковим шиттям: по-перше, ви економите – замість того, щоб купувати декоративні наволочки на подушки, килимки, рушники або підставки під кружки, ви можете зробити їх самі зі старих речей; по-друге, ви дбаєте про екологію – зіпсований одяг перетворюєте на предмети декору, а не на сміття. До того ж ви створюєте ексклюзивні речі, яких немає більше ні в кого.

Працівники закладу разом з відвідувачами ознайомились з основними видами печворку та на майстер-класі зробили яскраву наволочку з вживаних речей. Візерунок простий, але легкий при шитті. В подальшому планується продовжити дану тематику при гуртку рукоділля «Радість».

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у засіданнях гуртка рукоділля, який збирається щопонеділка об 11.00 год. за адресою смт Нижні Сірогози, вул. Незалежності, 14.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь