A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Добра новина. Саме у День знань, 01 вересня, розпорядженням Кабінету Міністрів України  17 школам Херсонської області виділено додаткове державне фінансування на загальну суму 39 млн 721 тис грн.

Дата: 07.09.2021 09:42
Кількість переглядів: 187

Фото без описуПриємно відзначити, що до переліку закладів освіти, які отримають освітню субвенцію з державного бюджету на реалізацію програми “Спроможна школа для кращих результатів” потрапив і опорний заклад Нижньосірогозький ліцей Нижньосірогозької селищної ради. До  бюджету Нижньосірогозької селищної територіальної громади надійде  3 млн. 060 тис грн.

Кошти освітньої субвенції у співфінансуванні з місцевим бюджетом буде спрямовано на капітальний ремонт ІІ поверху коридору та капітальний ремонт покрівлі І корпусу і оновлення матеріально-технічної бази спортивного залу школи, коридорів, ресурсної кімнати.

Для якомога скорішого виконання даних робіт в освітньому закладі всі організаційні заходи вже проведено.  Виготовлено проєктно-кошторисну документацію, рішенням селищної ради виділено кошти на співфінансування робіт у сумі 510 тис.грн., проведено тендер на виконавця робіт. Тож вже найближчим часом роботи будуть розпочаті.

Ремонтні роботи не заважатимуть навчальному процесу, адже дирекція опорного закладу спланувала проведення безпечного освітнього процесу, шляхом тимчасового переведення учнів до іншого корпусу та класних кімнат, які знаходяться на поверхах в не зоні запланованого проведення ремонтних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь