A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Не зволікайте, зробіть щеплення від COVID-19, адже це — найдієвіший засіб профілактики від коронавірусної хвороби. Вакцина не впливає негативно на імунітет людини, а зміцнює його і змушує працювати більш активно.

Дата: 08.09.2021 14:14
Кількість переглядів: 391

Фото без описуШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ !

Звертаємо вашу увагу, що за останню добу на Сірогозщині виявлено три лабораторно підтверджених випадки захворювання на  COVID-19. Дані громадяни на даний час перебувають на амбулаторному лікуванні. Крім того, зареєстровано 6 контактних осіб.

Вакцинація проти COVID-19 критично важлива для стримування пандемії у поєднанні з ефективним тестуванням та застережними заходами.  Вакцини працюють, імітуючи збудника інфекції – віруси, бактерії або інші мікроорганізми, які можуть спричинити захворювання. Це «навчає» нашу імунну систему швидко та ефективно реагувати на збудник. Згідно із розрахунками ВООЗ, схвалені на сьогодні вакцини забезпечують щонайменше певний захист від нових варіантів вірусу.

Для унеможливлення поширення коронавірусної інфекції на території Сірогозщини, збереження вашого здоров’я, здоров’я ваших близьких та рідних рекомендуємо мешканцям  громади зробити щеплення проти COVID-19, яке проводиться щоденно (крім неділі) з 8:00 год до 14:00 год у кабінеті щеплення на базі  КНП «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» за адресою: смт Нижні Сірогози, вулиця Таврійська, 1.      

 КНП «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» забезпечений необхідною кількістю різних вакцин від коронавірусної інфекції.

Телефони для попереднього запису на щеплення та консультації: 2-15-32, моб. тел. 068 039 16 51.

Дотримуйтесь протиепідемічних заходів, зробіть щеплення та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь