A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Розпочато підготовку до відзначення Дня захисника України на Сірогозщині

Дата: 08.09.2021 17:15
Кількість переглядів: 261

Фото без описуСьогодні, 08 вересня, заступник селищного голови Оксана Полуекто провела перше засідання організаційного комітету, на якому з представниками першого відділу Генічеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Херсонської області і головою громадської організації «Учасники антитерористичної операції» обговорили можливий сценарій проведення свята та заходи, які планується провести закладами освіти, культури, соціального захисту у рамках святкування Дня захисника України.

На обліку у відділі соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей селищної ради перебуває 166 учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, серед яких чотири жінки. Хотілося б провести ряд різноманітних заходів, залучивши до їх участі якомога більше учасників АТО/ООС, їх дітей та членів сімей загиблих/ померлих учасників АТО.

Попереду ще не одне обговорення плану заходів, сподіваємось, що спільними зусиллями вдасться врахувати побажання всіх зацікавлених сторін.

Користуючись нагодою під час засідання обговорили питання про надання земельних ділянок учасникам АТО/ООС. Виявилось, що 24 із 166 осіб досі не скористалися своїм правом на отримання земельної ділянки, не подавши відповідні документи до Центру надання адміністративних послуг.

Заступник селищного голови Оксана Полуекто звернулася до присутніх представників першого відділу Генічеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Херсонської області і громадської організації «Учасники антитерористичної операції» за сприянням щодо вирішення питання у поданні відповідних заяв до ЦНАПу від учасників АТО/ООС, які на сьогодні не використали своє право на отримання земельної ділянки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь