A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Міністерством розвитку громад та територій розпочато прийом заявок від органів місцевого самоврядування для отримання субвенції на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі для придбання комунальної техніки.

Дата: 09.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 281

    Фото без описуВраховуючи вкрай застарілу матеріально-технічну базу КП «КОМСЕРВІС»  в першу чергу  необхідно  придбати сучасний сміттєвоз та екскаватор – навантажувач. Оновлення спецтехніки дозволить максимально швидко,  економно виконувати роботи, сприятиме підвищенню якості надання комунальних послуг мешканцям, покращенню санітарно-екологічної ситуації та забезпечить  ефективне функціонування об’єктів комунального господарства.  

  Вчора, 08 вересня, секретар селищної ради Світлана Кутіщева провела робочу нараду, на якій обговорили організаційні питання, пов’язані з  формуванням пакету необхідних документів та підготовкою відповідних проєктів рішень сесії селищної ради. 

У разі підтримання депутатами селищної ради цих намірів та прийняття рішення на черговій сесії про надання дозволу комунальному підприємству «КОМСЕРВІС» на укладання договору фінансового лізингу,  клопотання від селищної ради  для отримання субвенції та матеріали будуть подані  до Мінрегіону.

     Також, у ході наради секретар селищної ради звернула увагу керівника комунального підприємства на необхідності прискорення роботи по укладанню договорів з населенням на надання житлово-побутових послуг, покращення роботи з благоустрою, виконання комплексу робіт по підготовці до осінньо-зимового періоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь