A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Як відсвяткували День фізичної культури і спорту на Сірогозщині

Дата: 12.09.2021 01:50
Кількість переглядів: 345

Фото без описуСірогозці мають вагомі результати у спорті. Представники Нижньосірогозької  громади виборювали на змаганнях різного рівня призові місця. Їх перемоги та рекорди — це слава та імідж нашої громади. Ми пишаємось вами, шановні спортсмени та тренери, цінуємо вашу наполегливу щоденну працю і невпинне бажання прославляти своїми здобутками наш край.

З нагоди свята 11 вересня у селищі Нижні Сірогози на стадіоні «Скіф» комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» провели ряд спортивних заходів, у ході яких учасники мали змогу вкотре продемонструвати свою фізичну форму та інтелектуальні здібності. Види змагань передбачали участь жителів громади різних вікових категорій, від учнівської молоді до громадян старшого віку.

Цього дня на стадіоні провели: легкоатлетичну естафету пам’яті Андрія Карпачова; турнір з доміно серед чоловічих команд у форматі 2/2 та змагання з футболу серед команд юнаків 2004 року народження і молодших у залік Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/2022 навчального року.

Розпочали з урочистої частини, під час якої заступник селищного голови Сергій Дашковський, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Наталя Вязова та директор комунального закладу  «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа», відповідальний за організацію та проведення спортивних заходів на території громади Ігор Гладун привітали учасників змагань, тренерів, вболівальників та всіх присутніх з Днем фізичної культури і спорту. Вони побажали усім міцного здоров’я,  успіхів у всіх починаннях, щоб заняття спортом спонукали бути кращими і досягати більшого.

Весело, цікаво та пізнавально провели час всі учасники змагань.

За результатами їх проведення призерів та переможців було нагороджено пам’ятними медалями, призами, почесними грамотами та кубками.

Суддівство спортивних змагань здійснювалося викладачами-тренерами комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа»: Олегом Гладуном та Вадимом Іванюком. Медичний супровід та температурний скринінг забезпечувався медичною сестрою Іриною Кураковою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь