A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Юні футболісти показують гарні результати

Дата: 12.09.2021 04:28
Кількість переглядів: 514

Фото без описуУ змаганнях з футболу серед команд юнаків 2004 року народження і молодших у залік Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/2022 навчального року, які відбулися 11 вересня на стадіоні «Скіф» комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа», в рамках спортивних заходів до Дня фізичної культури і спорту, брало участь сім ліцеїв, з яких було сформовано чотири збірні команди.

Проходили змагання за олімпійською системою.

У першій півфінальній грі на футбольному полі збірна команда Вербівського, Вільненського ліцеїв зустрілася з командою опорного закладу Нижньосірогозький ліцей. Гра завершилась з рахунком 0:2 на користь команди опорного закладу Нижньосірогозький ліцей.

Друга півфінальна гра між збірними командами: Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв – Нижньоторгаївського, Верхньосірогозького ліцеїв завершилась з рахунком 1:4, на користь збірної команди Нижньоторгаївського, Верхньосірогозького ліцеїв.

Далі за ІІІ місце вже змагалися збірна Вербівського, Вільненського ліцеїв із збірною Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв. Основний час гри завершився з рахунком 1:1. У серії 11-тиметрових штрафних ударів, з рахунком 4:3, перемогу святкувала збірна Вербівського, Вільненського ліцеїв.

Основний час фінальної гри між командою опорного закладу Нижньосірогозький ліцей та збірною Нижньоторгаївського, Верхньосірогозького ліцеїв завершився з рахунком 0:0. Тож для визначення головного переможця було проведено серію пенальті. В результаті, з рахунком 5:6, у змаганнях з футболу серед команд юнаків 2004 року народження і молодших у залік Спартакіади Нижньосірогозької громади головним переможцем стала команда опорного закладу Ніжньосірогозький ліцей; ІІ місце здобула збірна команда Нижньоторгаївського, Верхньосірогозького ліцеїв і ІІІ – збірна Вербівського, Вільненського ліцеїв.

Дякуємо учасникам команд за гарну гру та позитивні емоції.

Бажаємо міцного здоров'я, добра, миру та підкорення нових спортивних висот!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь