A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Вакцинація — єдина можливість захистити себе та оточення від коронавірусної хвороби. Сьогодні усі охочі можуть зробити щеплення, звернувшись до найближчого пункту щеплення чи центру вакцинації.

Дата: 15.09.2021 13:47
Кількість переглядів: 332

Через високі темпи поширення коронавірусу Україна може наблизитися до червоної зони епідеміологічної небезпеки, тоді можуть ввести і локдаун.

Проте, якщо українці будуть робити щеплення, дотримуватимуться карантинних обмежень, локдауну можна буде уникнути або відтягнути на більш пізній період.

Крім того, згідно внесених змін до постанови Кабінету міністрів України, яка встановлює нові карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної хвороби, заклади господарювання, в яких трудові колективи і відвідувачі мають ковід-сертифікати, негативний ПЛР-тест, що дійсний впродовж 72 годин або довідку про перенесену протягом останніх кількох місяців коронавірусну хворобу, зможуть здійснювати свою діяльність навіть у разі введення локдауну.

Тож, шановні підприємці та керівники закладів господарювання, для запобігання закриття закладів на час дії можливого введення локдауну, потурбуйтеся про безпечну та безперебійну роботу закладів – вакцинуйтеся самі та проведіть роз’яснювальну роботу з працівниками. Це, в першу чергу, захистить вас та ваших близьких від хвороби, ускладнень під час її перебігу чи вбереже від смерті.

Впродовж останнього місяця в Україні поступово зростає рівень захворюваності на коронавірус. Наприкінці серпня фіксувалося в середньому по 1 500 нових хворих на день. Для порівняння, у липні було у кілька разів менше хворих. Також значно зростає кількість госпіталізацій.

Звертаємо увагу, що тільки за останню добу по Нижньосірогозькій громаді зафіксовано три нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Тож на сьогодні на амбулаторному лікуванні  перебувають 9 хворих та зареєстровано 19 контактних осіб на COVID-19.

Вакцинація — єдина можливість захистити себе та оточення від коронавірусної хвороби. Сьогодні усі охочі можуть зробити щеплення, звернувшись до найближчого пункту щеплення чи центру вакцинації. Після завершення курсу з імунізації проти COVID-19 кожен може отримати документ, що засвідчує статус вакцинованого проти коронавірусної хвороби.

Станом на 15 вересня 2021 року І дозою вакциновано 2974 особи, або 36,04 % від запланованой чисельністі осіб, яке повинно бути вакциновано у громаді відповідно до плану МОЗ, ІІ дозою – 2467 осіб – 29,9 %.

Шановні жителі громади, вакцинуйтеся та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь