A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З керівниками відділів та комунальних підприємств селищної ради обговорили стан виконання попередньо даних мною доручень, проблеми, які виникають у ході роботи та спланували роботу на найближчий час.

Дата: 21.09.2021 08:54
Кількість переглядів: 200

Фото без описуВчора, 20 вересня, селищний голова Дмитро Такаджи провів апаратну нараду з керівниками відділів та комунальних підприємств селищної ради.

Під час  наради начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Наталя Вязова проінформувала про організацію роботи в закладах освіти для забезпечення їх роботи в новому навчальному році. Зокрема,  про стан проведення ремонтів, підготовку до опалювального сезону, техоглядів транспортних засобів та вакцинації трудовими колективами закладів.

У ході наради селищний голова зауважив, що завдяки добре організованій роботі з вакцинації серед педагогічних та технічних працівників закладів, всі загальноосвітні та дошкільні заклади з 01 вересня змогли відкрити двері та прийняти дітей.

"На даний час в Україні та області значно збільшилося випадків захворюваності на короновірусну інфекцію і незабаром Херсонщина може опинитися у червоній зоні небезпеки. Згідно внесеним змінам до постанови Кабміну, яка встановлює нові карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної хвороби,  послаблено  епідеміологічні обмеження у жовтій та червоній зонах епідемічної небезпеки для  закладів господарювання, у яких трудові колективи і відвідувачі мають ковід-сертифікати, які засвідчують вакцинацію. Сподіваюсь, що працівники інших закладів обслуговування населення активно долучяться до вакцинації, тим самим забезпечать безпечну роботу своїх закладів для відвідувачів" - зазначив Дмитро Такаджи.

Крім того він звернув увагу присутніх на необхідності активізації роботи ковід-патрулів для контролю за дотриманням протиепідемічних заходів закладами соціальної сфери та закладами обслуговування. Носіння маски та дотримання дистанції у місцях великого скупчення людей убезпечить людей від зараження небезпечною хворобою.

Також під час наради обговорили стан використання освітньої субвенції.

Особливу увагу приділили обговоренню нагальної теми, а саме: стану надання комунальних послуг населенню та проведеній роботі для покращення їх якості.

Керівник комунального підприємства «КОМСЕРВІС» Василь Василенко та начальник відділу житлово-комунального господарства Сергій Неодобер розповіли про проведені переговори на минулому тижні з банками для можливості придбання спецтехніки для комунального підприємства по державній програмі. Адже вона коштує значних кошт, тож вирішили, поки що, зупинитися на двох одиницях, найбільш необхідних в роботі, а саме, сміттєвозі та екскаваторі.

Сергій Недобер зауважив, що на даний час лише у селищі Нижні Сірогози офіційно оформлено місце під розміщення твердих побутових відходів. Тож відділом активно ведуться роботи по легалізації ще шести таких земельних ділянок у інших населених пунктах. Це дасть змогу КП «КОМСЕРВІС» здійснювати збір сміття у  старостинських округах та розміщувати його на пристосованих для цього ділянках, які знаходяться найближче до місця збору, не везучи до центру громади.

селищний голова сказав, що для організації належної організації надання населенню послуг із  збору сміття необхідно розробити комплексну програму щодо поводження з твердими побутовими відходами, особливу увагу приділивши роздільному збору сміття. У громаді є активна молодь, яка виступає з власною  ініціативою та своїм баченням організації цієї роботи, яка є досить цікавою і ми повинні до неї дослухатися.

Стосовно організації роботи з безперебійного водопостачання, селищний голова акцентував увагу на необхідності здійснення заміни насосів для підкачки води з водонапірних башт на більш сучасні та встановлення блоку керування ними. Це дасть змогу дистанційно здійснювати керування ними та економічно використовувати ресурси.

Зима не загорами, тож обговорили питання утримання територій та доріг у зимовий період.

Під час апаратної наради були обговорені й інші нагальні питання, які потребують термінового вирішення, по кожному з них прийняті відповідні рішення та дані доручення щодо усунення недоліків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь