A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Про встановлення «жовтого» рівня епіднебезпеки з 23 вересня в усіх регіонах України обговорили на засіданні обласної регіональної комісіїї з питань ТЕБ та НС

Дата: 22.09.2021 09:20
Кількість переглядів: 261

Фото без описуВчора, 21 вересня 2021 року, селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками, керівниками відділів та комунальних установ ради взяли участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації, яку провів заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Микола Якименко.Фото без опису

На комісіїї розглянули рішення Державної комісії ТЕБ та НС про встановлення «жовтого» рівня епіднебезпеки з 23 вересня в усіх регіонах України. За результатами якої було вирішено:

— встановити з 00 год 00 хвилин 23 вересня 2021 р. «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України;
— застосувати на території всіх регіонів України обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

Міністерство охорони здоров'я та Національна служба здоров'я розробили дві версії внутрішніх COVID-сертифікатів в Дії — “жовтої” та “зеленої”. Вони працюють відповідно до нових карантинних обмежень для запобігання поширенню COVID-19. Уряд вже ухвалив зміни до постанови № 1236, які набули чинності з 20 вересня.
Ухвалені зміни передбачають, що COVID-сертифікат мають дві опції (так звані “жовтий” або “зелений”) та містить  інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від COVID-19. Так званий “жовтий” сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а “зелений” - про повний курс.
Тепер, коли країна перейшла у жовтий рівень епідемічної небезпеки спростили вимоги до роботи навчальних закладів. Вони працюватимуть за умови наявності не менше як 80% працівників з “жовтими” чи “зеленими” COVID-сертифікатами. 
Водночас обмеження жовтого рівня епіднебезпеки не будуть застосовуватися, якщо всі учасники (відвідувачі) та щонайменше 80% організаторів масових заходів, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, спортзалів та басейнів матимуть “жовтого” чи “зеленого” COVID-сертифікату. 
Кінцеве рішення про те, чи надавати послуги тільки вакцинованим, чи дотримуватись всіх карантинних обмежень, залишається за власником. 
Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь