Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Збірна юнаків Вербівського та Вільненського ліцеїв виборола перемогу у змаганнях з футболу «ШКІРЯНИЙ М’ЯЧ»!

Дата: 23.09.2021 11:09
Кількість переглядів: 220

Фото без опису22  вересня на стадіоні «СКІФ» комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» проведено змагання з футболу «ШКІРЯНИЙ М’ЯЧ» серед команд юнаків 2009-2010 років народження.

У спортивному заході брали участь 9 ліцеїв Нижньосірогозької громади, з учнів яких було сформовано 3 збірні команди та  команда опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей».

Змагання проходили за олімпійською системою.

У І півфінальній грі на полі зустрілася збірна команда Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв зі збірною учнів Вербівського та Вільненського ліцеїв. Завершилась гра з рахунком 0:3 на користь останніх.

 ІІ-гу півфінальну гру було зіграно між збірною командою Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв та командою юнаків опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей». Матч завершився перемогою нижньосірогозців, з рахунком 0:1.

Далі збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв боролися з командою Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв за призове ІІІ місце. Рахунок 2:0 визначив переможця матчу – збірну команду Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв, яка й посіла третє місце в змаганнях.

У фінальній грі за перше місце боролися фаворити змагань: команда опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей» та збірна Вербівського і Вільненського ліцеїв. Гол забитий гравцем збірної став вирішальним та визначив переможця змагань, а саме, збірну юнаків Вербівського та Вільненського ліцеїв.

Суддівство  змагань здійснювалось викладачами-тренерами КЗ «Нижньосірогозька ДЮСШ» Вадимом Іванюком та Олегом Гладуном.

Змагання проходили досить емоційно. Спортивний азарт, розчарування та радість переповнювали всіх учасників.

На завершення, керівник комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» Ігор Гладун привітав учасників та вручив командам-призерам і команді-переможниці Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Вітаємо гравців та вчителів фізичної культури навчальних закладів з перемогою та гарною грою! Вітаємо всіх учасників, адже не залежно від зайнятого місця всі ви заслуговуєте на повагу та є зразком для ваших однолітків.  

У майбутньому, для когось футбол стане професійною кар’єрою, для когось залишиться хобі, але у будь-якому разі, щоденні тренування додадуть вам сили та здоров’я. Бажаємо юним спортсменам високих здобутків та подальшого розвитку у спорті і навчанні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь