A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні, 23 вересня, відбулось чергове засідання ХІІ сесії Нижньосірогозької селищної ради

Дата: 23.09.2021 17:04
Кількість переглядів: 291

Фото без описуУ пленарному засіданні брали участь: депутати селищної ради; депутат Херсонської обласної ради; заступники селищного голови; керівники відділів та комунальних підприємств селищної ради; старости сіл та запрошені представники відділу поліції і прокуратори.

Перед початком роботи, в данину глибокої поваги, депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять почесного громадянина Сірогозшини Шмигирівського Миколи Павловича, який нещодавно передчасно пішов із життя.

У ході роботи сесії опрацювали 220 питань.

Серед розглянутих: прогноз бюджету Нижньосірогозької  селищної  територіальної громади  на 2022-2024 роки; звіти про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств «Нижньосірогозька центральна лікарня» та «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2021 року. На підставі рішень було внесені зміни та доповнення до ряду селищних програм. Також розглянуті були й інші питання, проєкти рішень яких,  попередньо депутатами були вже схвалені на засіданнях профільних комісій.

Крім депутатів та запрошених на засіданні були присутні жителі громади, які зпровокували конфлікт з окремими депутатами селищної ради, порушуючи громадський порядок та заважаючи роботі сесії.

Тож працівники поліції врегулювали конфлікт, забезпечивши дотримання громадського порядку, що дозволило продовжити роботу сесії.  В результаті, всі питання порядку денного більшістю від загального складу депутатського корпусу були проголосовані. По кожному з них прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь