Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Перший етап Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців Нижньосірогозької громади розпочато

Дата: 27.09.2021 13:24
Кількість переглядів: 180

Фото без описуСьогодні, 27 вересня, у Всесвітній день туризму, в селі Першопокровка розпочато перший етап Всеукраїнського зльоту туристів–краєзнавців Нижньосірогозької громади.

Юні туристи два дні будуть змагатися у спритності, витривалості, вмінні знаходити вихід у складних життєвих ситуаціях для виживання у дикій природі.

У змаганнях братимуть участь п’ять команд, а саме: команда опорного закладу Нижньосірогозький ліцей; Вербівського; Першопокровського; Новоолександрівського; Вільненського ліцеїв.

Сьогодні відбулось урочисте відкриття, на якому, серед гостей були присутні: заступник селищного голови Сергій Дашковський; начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталя Вязова; депутат селищної ради Наталя Здоровець та директор комунального закладу «Нижньосірогозький будинок творчості дітей та юнацтва» Маргарита Тюшка. Вони привітали учасників зі святом та початком змагань, побажали успіхів, гідних суперників та перемог.

Після проведеного жеребкування, о 14-00 розпочалися змагання.

Розпочали із проходження «Туристично-краєзнавчого експедиційного маршруту», який включає в себе технічні етапи туристичних елементів (навісна переправа, гаті, горизонтальний маятник, в'язка вузлів, купини, орієнтування на місцевості за допомогою компаса); станції "Історична", "Географічна", "Екологічна", Етнографічна".

Після проходження маршруту юні туристи змагатимуться в «Краєзнавчій вікторині» на знання теорії та практики, а також знань географії та етнографії рідного краю.

Вечір обіцяє бути добрим, адже пройде у колі друзів білля багаття.

Другого дня команди змагатимуться у конкурсі "Творчі майстерні", під час якого представлять та захищатимуть туристсько-краєзнавчі проєкти до експедиції: "Моя Батьківщина - Україна" та "Мій рідний край".

По завершенню всіх змагань та підбиття підсумків відбудеться нагородження учасників.

Бажаємо всім успіхів та гарної погоди! Вперед, до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь