A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Привітання селищного голови з Днем вчителя

Дата: 30.09.2021 08:29
Кількість переглядів: 203

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

У прекрасну осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти – свято, коли кожен із нас згадує свого Вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Тож вітаю вас з професійним святом − Днем Вчителя!

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим, відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання.

Своїми здобутками ви вносите визначальний вклад у розвиток нашої громади та всієї України, формуєте нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя та своєї держави.

Висловлюю вам безмежну вдячність за безцінний вклад у молоде покоління, а отже, і в майбутнє України.

Дякую вам, шановні педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які привносять у роботу сучасні новації та з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів.

Тому також сьогодні особливі вітання педагогічним працівникам, які перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти в громаді.

Зичу всім міцного здоров’я, миру і злагоди, творчого натхнення, мудрості і терпіння, впевненості у завтрашньому дні, вагомих здобутків на  освітянській ниві задля світлого майбутнього та процвітання рідної України!

Нехай обраний вами професійний шлях приносить радість, успіхи, кожен день наближає до нових горизонтів у професії, а засіяна невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті.

З повагою та найкращими побажаннями селищний голова

Дмитро ТАКАДЖИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь