A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулися змагання з футболу серед команд юнаків 2007-2009 років народження за програмою ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької селищної територіальної громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року

Дата: 01.10.2021 15:25
Кількість переглядів: 214

Збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв стала переможцем ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року. Вітаємо гравців та вчителів фізичної культури з перемогою!!!

Вчора, 30 вересня, на стадіоні «СКІФ» КЗ «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» відбулися змагання з футболу серед команд юнаків 2007-2009 років народження за програмою ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької селищної територіальної громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року.

У змаганнях брали участь 3 збірні команди, сформовані з учнів 8 ліцеїв Нижньосірогозької громади та команда опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей».

Змагання проходили за олімпійською системою.

Згідно проведеного жеребкування, першу півфінальну гру було проведено між збірними командами: Вербівського, Вільненського ліцеїв та Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв. Основний час гри завершився з нічийним рахунком 1:1. Переможця було визначено за результатом забитих голів в серії пенальті. З рахунком 6:5 перемогу здобула команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв.

Другу півфінальну гру проведено між командами: опорного закладу Нижньосірогозький ліцей та збірною Верхньосірогозького, Сірогозького і Нижньоторгаївського ліцеїв. Знов фінал гри закінчився з рахунком 1:1. Після пробитих голів у серії післяматчових 11 метрових пенальті у ворота суперників, з рахунком 4:2, переможчем стала збірна команда Верхньосірогозького, Сірогозького і Нижньоторгаївського ліцеїв опорного закладу Нижньосірогозький ліцей.

Далі продовжили змагання між збірними командами: Вербівського, Вільненського ліцеїв та Верхньосірогозького, Сірогозького, Нижньоторгаївського ліцеїв. Напористо, емоційно гравці змагалися ІІІ місце у Спартакіаді. З рахунком 4:0 перемогу здобула збірна команда Верхньосірогозького, Сірогозького, Нижньоторгаївського ліцеїв.

У фінальній грі за перше місце боролися команди: опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей» та збірна Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв. Результат фінальної гри. І знов нічия. Знов рахунок 1:1. І знов все вирішило вміння гравців забивати голи у відкриті ворота, воротарів – тримати оборону та трохи удачі. Тож в результаті серії пенальті, з рахунком 4:1, Чемпіоном ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року стала збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв. Відповідно, друге місце посіла команда опорного закладу Нижньосірогозький ліцей.

Суддівство змагань здійснювалось викладачами-тренерами КЗ «Нижньосірогозька ДЮСШ»: Станіславом Чудновським, Вадимом Іванюком та Олегом Гладуном.

На завершення, головний суддя змагань Станіслав Чудновський привітав учасників та вручив командам-призерам і команді-переможниці Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Вітаємо гравців та вчителів фізичної культури навчальних закладів з перемогою та гарною грою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь