A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні на Сірогозщині вітали людей елегантного віку

Дата: 01.10.2021 23:09
Кількість переглядів: 235

Фото без описуУ перший день жовтня в будинку культури селища Нижні Сірогози зібралися почесні гості – досвідчені, мудрі, добрі люди елегантного віку. Люди різних професій, відомі в громаді як досвідчені фахівці своєї справи, ветерани праці, які передали свій неоцінений досвід молодому поколінню.

Вони молоді душею та з позитивними обличчями. Секрет молодості винуватців свята дуже простий – це безмежний оптимізм. У них є чому ще повчитися. Нехай і надалі їхня молодість душі, веселі, щасливі посмішки ніколи не згасають.

Привітати присутніх завітала заступник селищного голови Оксана Полуекто. Вона подякувала їм за патріотичне виховання молоді, громадську свідомість, досвід, за важливий внесок у розбудову нашої громади. Побажала здоров’я, мирного неба, щастя та благополуччя! Щоб осіння пора, в яку вони увійшли, була світлою й ласкавою, сповненою душевного тепла, уваги і турботи близьких! Довгих і щасливих років життя!

За сумлінне виконання обов’язків, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціальний захист ветеранів війни та праці та з нагоди 75-річчя від Дня народження і 5-річчя перебування на посаді Оксана Полуекто вручила грамоту Нижньосірогозької селищної ради Шокарєву Анатолію Михайловичу, ветерану праці, члену обласної ради ветеранів, голові громадської організації «Нижньосірогозька селищна організація ветеранів війни та праці».

Крім того, під час урочистого заходу, з нагоди Дня ветерана, за сумлінне виконання обов’язків, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціальний захист ветеранів війни та праці подякою Нижньосірогозької селищної ради нагороджено:

Поліводу Тамару Іванівну, ветерана праці, голову відокремленої організації ветеранів селища Нижні Сірогози;

Залєвську Тамару Олексіївну, ветерана праці, голову відокремленої організації ветеранів села Верхні Торгаї.

До привітань приєднався і громадської організації «Нижньосірогозька селищна організація ветеранів війни та праці» Шокарєв Анатолій Михайлович.

Він відзначив своїх колег.

Грамотами ради громадської організації «Нижньосірогозька селищна організація ветеранів війни та праці». Лавренко Лідію Іванівну, ветерана праці, керівника цехової відокремленої організації ветеранів селища Нижні Сірогози;

Назаревича Віктора Леонтійовича, директора ТОВ «Промінь - 21» за дієву участь у розвитку ветеранського та волонтерського руху Нижньосірогозької громади, чуйне ставлення до пенсіонерів, повагу та увагу до людей поважного віку, благодійність, активну життєву позицію.

Подяками ради громадської організації «Нижньосірогозька селищна організація ветеранів війни та праці»:

Чабана Миколу Івановича, ветерана праці, керівника жіночого ансамблю ветеранів «Надвечір’я»;

Черевко Наталію Петрівну, ветерана праці, директора Будинку культури села Вільне;

Маркову Тамару Іванівну, ветерана праці, члена громадської організації, мешканку смт Нижні Сірогози.

День літньої людини для всіх нас – особливе свято. З дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції і мудрість, основи культури і рідної мови.З бабусиних казок, з розповідей діда народжується наша перша любов до рідної землі. Тому ваша народна мудрість і невичерпний житейський досвід – є неоціненним скарбом нашого життя.

Творчі колективи населених пунктів громади підготували чудовий концерт, яким подарували чудовий настрій всім присутнім у залі.

Цього дня для гостей співали гурти «Сокіл» та «Надвечір’я», «Вільняночка»

Від хореографічних номерів ансамблів «Вербівчанка» та «Витівниці» глядачам важко було втриматися у кріслах, щоб самим не пуститися у танок.

На додачу, гостей розважали виконанням гуморесок та музичних композицій на акордеоні.

З добрим настроєм винуватці свята виходили із залу будинку культури. Це найкраща подяка як для організаторів свята, так і для артистів. Свято вдалося.

Будьте здорові дорогі ветерани, жителі громади поважного віку! Нехай діти будуть для вас гордістю, а онуки радістю. Хай ваша золота осінь завжди буде щасливою. Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь