Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

1 жовтня для ветеранів праці, жителів громади поважного віку влаштували особливий сюрприз – святкову ретро- дискотеку.

Дата: 02.10.2021 02:59
Кількість переглядів: 634

Фото без описуТож, цього дня  комунальна установа «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» на своєму порозі зустрічала всіх бажаючих, поважних людей. Святкова ретро-дискотека «Улюблені пісні мого покоління» - це новий але цікавий захід.

Танці для літніх людей – не просто розвага, а й активний відпочинок та спілкування, якого так часто не вистачає. Чимало приємних сюрпризів очікувало на гостей свята та,  перш за все, зустрічі та спілкування з добрими знайомими, яких давно не бачили.

В наш час, у різних куточках світу, вечорами скрізь можна побачити танцюючих пенсіонерів. Це явище називається - танці на відкритих майданчиках. Для танців на відкритому повітрі потрібно тільки гарний настрій, колонки і нехитра стереосистема, ось мабуть і все!

Працівники ж комунальної установи, вирішили своє свято урізноманітнити теплими напоями, смачними солодощами, естрадною музикою та веселою лотереєю.

До присутніх гостей зі словами привітань з нагоди свята звернулася директор центру Вікторія Кузнєцова. Вона зазначила, що найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, безцінні знання та слушні поради, готовність підтримати і допомогти, гідний приклад молодому поколінню. Подякувала всім майстриням за участь в організації виставки.

«Ми щасливі, коли наші підопічні майстрині радують нас своїми новими роботами. Насправді пенсійний вік – це не вирок, а новий етап життя. Багато хто може реалізувати свої творчі здібності, на які не вистачало часу в молодому віці» - зазначила Вікторія Кузнєцова. 

«Улюблені пісні мого покоління» - зазвучали в серцях кожного присутнього завдяки співу Сергія Воловича. Дякуємо за гарні пісні та веселий настрій.

А завдяки подарункам, які люб’язно надала Інна Дежкіна, місцевий приватний підприємець, свято стало ще яскравішим та цікавим. Гарні та корисні лоти, представлені на святковій лотереї, сподобалася всім переможцям.

Комунальним закладом було організовано підвіз бажаючих взяти участь у заході, по завершені якого «СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ» забезпечило доставку громадян додому.

Приємно, що в громаді багато людей поважного віку ведуть активний спосіб життя, постійно беручи участь у заходах, лекціях, зустрічах, які проводяться КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг». Двері центру завжди відкриті для всіх бажаючих.

Бажаємо всім  миру, добра, міцного здоров’я, радості та благополуччя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь