A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Шановні мешканці Сірогозщини!

Дата: 08.10.2021 11:57
Кількість переглядів: 539

Фото без описуЗ метою популяризації Нижньосірогозької селищної територіальної громади, стимулювання розвитку талантів та підтримки ініціативи мешканців громади, органів влади, громадських організацій, установ та підприємств, рішенням ХІІ сесії селищної ради восьмого скликання від 23 вересня 2021 року № 678 започатковано Книгу Рекордів Сірогозщини.

Рекорди реєструються у всіх сферах людської діяльності, живої і неживої природи на території Нижньосірогозької селищної громади.

Інформація про рекорд реєструється в електронному та паперовому виданнях Книги Рекордів Сірогозщини, повідомлення про рекорд також оприлюднюється у відповідному розділі на офіційному вебсайті Нижньосірогозької селищної ради.

Запрошуємо долучитися всіх бажаючих до цієї справи. Для встановлення рекорду Сірогозщини заявнику потрібно заповнити на сайті Нижньосірогозької селищної ради заявку встановленого зразка (завантажити) , або направити її до відділу освіти, культури, молоді і спорту Нижньосірогозької селищної ради в паперовому вигляді не пізніше як за три дні до встановлення рекорду.

Попередній розгляд заявок на встановлення рекорду проводить комісія з питань розгляду щодо встановлення рекордних досягнень. Вона проводить експертизу, здійснює перевірку на рекордопридатність та приймає відповідне рішення.

За встановлення рекорду автор отримує сертифікат Книги Рекордів Сірогозщини. Його вручення здійснює селищний голова, або його представник в урочистій обстановці. Грошової винагороди за встановлений рекорд не передбачено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь