A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Наймолодші спортсмени Сірогозщини  змагалися з міні футболу в залік Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти

Дата: 13.10.2021 23:02
Кількість переглядів: 317

Сьогодні, 13 жовтня, на майданчику зі штучним покриттям опорного закладу Нижньосірогозький ліцей відбулись змагання з міні футболу серед команд юнаків 2011 року народження і молодших, в залік Спартакіади Нижньосірогозької територіальної громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/2022 навчального року.

 З огляду на карантинні обмеження, захід проходив без залучення глядачів, з проведенням температурного скринінгу його учасників.

У змаганнях брали участь 4 команди, сформовані з учнів дев’яти ліцеїв.

Змагалися юні футболісти за коловою системою.

В результаті змагань, місця між командами були розподілені наступним чином:

ІV місце посіла збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв (вчителі фізичної культури: Сергій Болсун; Тетяна Вольська; Юлія Петрів);

ІІІ місце закріпилося за збірною Вербівського, Вільненського ліцеїв (вчителі фізичної культури: Ганна Ніколаєва; Сергій Овчаров);

ІІ місце виборола збірна Нижньоторгаївського, Верхньосірогозького, Сірогозького ліцеїв (вчителі фізичної культури: Вадим Пилипенко; Ігор Каміньков; Андрій Носов);

І чемпіоном змагань стала команда опорного закладу Нижньосірогозький ліцей (вчитель фізичної культури Валерій Татринцев).

Суддівство  змагань здійснювалось викладачами-тренерами КЗ «Нижньосірогозька ДЮСШ»: Станіславом Чудновським; Вадимом Іванюком та Олегом Гладуном.

На урочистому нагороджені керівник комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» Ігор Гладун привітав учасників змагань та вручив командам-призерам і команді-переможниці Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

 

Дякуємо командам за участь у змаганнях, вчителям фізичної культури – за належну фізичну підготовку юних спортсменів. Бажаємо юнакам успіхів у спорті та навчанні, наполегливою працею та терпінням досягати  нових вершин. За вами майбутнє.

Разом з фото-репортажем змагань, пропонуємо ознайомитись з турнірною таблицею змагань з результатами проведених матчів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь