A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Команда «Хлібороб» вкотре довела, що в футболі серед аматорських команд є найсильнішою

Дата: 20.10.2021 20:26
Кількість переглядів: 310

Фото без описуВпродовж футбольного сезону футболісти Нижньосірогозької та сусідніх громад змагалися за перемогу у Першому Відкритому чемпіонаті Нижньосірогозької громади з футболу серед аматорських команд 2021 року. Чимало проведено ігор. Підведено підсумки змагань. Визначено команду-переможницю та команди-призери змагань.

Нажаль, на даний час у зв’язку з карантинними обмеженнями не має можливості провести відкрите урочисте нагородження. Тож активом Нижньосірогозької селищної асоціації футболу було прийнято рішення провести нагородження кожної команди окремо.

Розпочали з команди- переможниці Першого Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з футболу серед аматорських команд 2021 року. І сьогодні, 20 жовтня, на футбольному полі «Хлібороб» села Нижні Торгаї селищний голова, голова Нижньосірогозької селищної асоціації футболу Дмитро Такаджи разом з відповідальним за організацію та проведення спортивних змагань на території громади Ігорем Гладуном та старостою Нижньоторгаївського старостинського округу Віталієм Кривчиком провели нагородження гравців команди «Хдібороб» (село Нижні Торгаї).

Варто відзначити, що кращим воротарем команди було визначено Артура Шаманського, а кращим бомбардиром – Ігоря Бездольного, який за час змагань у  Першому Відкритому чемпіонаті Нижньосірогозької громади з футболу серед аматорських команд 2021 року забив 15 м’ячів. Їм були вручені пам’ятні статуетки. Команду було нагороджено спільною грамотою Нижньосірогозької селищної асоціації футболу та відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради, а також головним призом – кубком. Крім того, всім гравцям були вручені медалі.

Селищний голова Дмитро Такаджи привітав гравців команди «Хлібороб» з перемогою, подякував за популяризацію спорту в громаді та представлення Сірогозщини на футбольних аренах різних рівнів. "Ви -гідний приклад для молодого покоління. Наша ж задача - підтримувати та розвивати спортивну інфраструктуру громади, щоб молодь мала змогу розвивати свої таланти та прославляти рідний край" зазначив Дмитро Такаджи.

Командами-призерами визначено: СК «Лепетиха» (смт Велика Лепетиха) та «Горностаївка ОТГ» (смт Горностаївка), нагородження яких буде проведено окремо пізніше. Вітаємо з гарною грою та дякуємо за участь.

Бажаємо командам-учасницям нових спортивних досягнень, успіхів та удачі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь