A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулось нагородження команд-призерів змагань Першого Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з футболу серед аматорських команд 2021 року.

Дата: 24.10.2021 19:15
Кількість переглядів: 147

У зв’язку із введення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території громади з карантинних обмежень нагородження команд проводиться окремо.

Раніше, 20 жовтня, провели нагородження команди- переможниці Першого Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з футболу серед аматорських команд 2021 року, а саме, команду «Хлібороб» (село Нижні Торгаї).

Для нагородження на Сірогозщину 23 жовтня завітали селищний голова смтГорностаівка Дмитро Ляхно та директор Великолепетиського спортивного клубу Андрій Юдін.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Вязова та заступник голови Нижньосірогозької селищної асоціації футболу Ігор Гладун вручили представникам для гравців команд-призерів: СК «Лепетиха» (смтВелика Лепетиха) за зайняте ІІІ місце та «Горностаївка ОТГ» (смтГорностаївка)  за зайняте ІІ місце спільні грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту і Нижньосірогозької селищної асоціації футболу, кубки та пам’ятні медалі.

Окремо було нагороджено статуеткою Андрія Юдіна (ФК «Лепетиха»), якого визнано кращим гравцем та передано приз для кращого півзахисника команди «Горностаївка ОТГ» Миколи Косована.

До уваги вболівальників представляємо турнірну таблицю з результатами змагань.

Дякуємо командам за участь у змаганнях та сподіваємось на дружні зустрічі під час змазань у Відкритому чемпіонаті Нижньосірогозької громади з футболу серед аматорських команд у наступному році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь