A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У селі Верхні Сірогози для малечі облаштували дитячий ігровий майданчик.

Дата: 27.10.2021 19:22
Кількість переглядів: 198

Фото без описуМісце вибрали найбільш популярне серед місцевих жителів – центр села, поруч з будинком культури, школою та дитячим садочиком.

Сьогодні селищний голова Дмитро Такаджи разом з заступником Сергієм Дашковським, старостою Новоолександрівського старостинського округу Сергієм Дєєвим вітали дітей – вихованців дитячого садка та їхніх вихователів із створенням для найменших верхньосірогозців оазису ігор для їхнього розвитку, отримання задоволення та натхнення.

Для придбання ігрових елементів селищною радою було виділено 50 тис.грн.

Долучились до справи і місцеві жителі, які за власні кошти придбали батут, матеріали для виготовлення 2 місць для сидіння та разом з працівниками філії Новоолександрівського саростинського округу КП «КОМСЕРВІС» і будинку культури займалися облаштуванням ігрового майданчика. Лавки змайстрували власноруч працівники філії. На додачу, для безпеки малечі, вони облаштували дорожній перехід.

Ми – громада і разом ми зможемо досягти набагато більше. Дякуємо небайдужим людям, зокрема, місцевому фермеру Віталію Єльцову, який придбав для даної площадки 4 ліхтаря на сонячних батареях. Нажаль, від важкого перебігу коронавірусної хвороби Віталій напередодні відкриття дитячої площадки помер. Тож дякуємо за небайдужість, чуйність та щедрість душі рідним Віталія. Добрі справи, які залишив по собі Віталій Єльцов залишаться в серцях земляків, як і ліхтарі на дитячому майданчику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь