Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Дякуємо ветеранам, учасникам Другої світової війни за вклад у вигнання нацистів з України, а також дітям війни – за відновлення та розбудову держави.

Дата: 28.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 278

Фото без описуСьогодні, 28 жовтня, делегація у складі: заступника селищного голови Оксани Полуекто; начальника відділу соціального захисту Інни Пашко та голови громадської організації «Нижньосірогозька селищна організація ветеранів війни та праці» Анатолія Шокарєва завітали до учасника Другої світової війни, який проживає у селищі Нижні Сірогози, Широкого Григорія Дмитровича. Йому вже виповнилося 98 років та він сповнений сил і енергії. Позитивна та активна людина, яка й досі займається хатніми справами, адже змалку звик працювати і не бачить себе без щоденних справ і турбот.

Гості подякували Григорію Дмитровичу за мир, за його неоцінений вклад у боротьбу з нацистськими окупантами. Побажали міцного здоров’я, успіхів, затишку у родинному колі та ще багато років радувати рідних, близьких та сусідів своїм позитивом. Крім того, для підняття настрою, вони вручили ветеранам квіти та символічний продуктовий набір.

На сьогодні на території громади проживає 3 учасника бойових дій Другої світової війни. Два інших: Немикін Іван Григорович та Алексєєнко Петро Федорович проживають у селах Першопокровка та Степне. Цього року вони відсвяткували 95-річчя.

Представники старостинських округів також привітали учасників бойових дій зі святом, подякували за їхній вклад у визволення України та інших держав від нацистів і вручили їм також святкові набори.

Бажаємо всім учасникам війни, сім’ям загиблих; дітям війни міцного здоров’я та довгих років життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь