A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулася зустріч з депутатом обласної ради з приводу реалізації проекту будівництва критого універсального спортивного комплексу

Дата: 29.10.2021 15:59
Кількість переглядів: 321

Фото без описуСьогодні, 29 жовтня, селищний голова Дмитро Такаджи разом з депутатом селищної ради Василем Дудкою зустрілися з депутатом Херсонської обласної ради Сергієм Максименком.

Раніше ми вже мали нагоду поспілкуватися з ним про сприяння для реалізації проєктів на території Сірогозщини. Висловили подяку депутату обласної ради за надану фінансову допомогу з обласного юджету у сумі 500 тис.грн. на будівництво критого універсального спортивного комплексу на території смт. Нижні Сірогози.

Реалізація даного проєкту дасть змогу покращити інфраструктуру та якість життя мешканців громади, створити умови для молоді, в тому числі і для занять з наступних видів спорту: міні- футбол, баскетбол, волейбол, вільна боротьба.

Для можливості реалізації проєкту з залученням коштів бюджетів усіх рівнів, міжнародної технічної допомоги, грантових коштів за кошти бюджету селищної територіальної громади ( 350,0 тис. грн ) виготовлено проектно-кошторисну документацію, отримано позитивний експертний висновок. Вартість проєкту складає 17316,779 тис.грн.

28 жовтня 2021 року рішенням сесії селищної ради затверджено проєктну документацію за робочим проєктом «Будівництво критого універсального спортивного комплексу» за адресою: Херсонська обл., Генічеський район, Нижньосірогозька селищна територіальна громада, смт. Нижні Сірогози, вулиця Садова, б. 8-Б».

Всі підготовчі етапи пройдено, наступний крок – подача заявки разом з необхідним пакетом документів для реалізації даного проєкту за кошти Державного Фонду регіонального розвитку.

Під час зустрічі обговорили й інші наміри селищної ради. Сподіваємось на подальшу співпрацю і підтримку депутата обласної ради Сергія Максименка Нижньосірогозької громади у реалізації наших проєктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь