A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У СЕЛИЩІ НИЖНІ СІРОГОЗИ ВИСАДИЛИ АЛЕЮ ДЕКОРАТИВНИХ ДЕРЕВ ТУЇ СМАРАГД

Дата: 29.10.2021 19:12
Кількість переглядів: 277

Фото без описуАлею дерев було висаджено сьогодні, 29 жовтня, уздовж центральної вулиці Банкова, біля меморіалу «Скорботна мати».

Ініціаторам даної ідеї став селищний голова Дмитро Такаджи. З нагоди річниці створення Нижньосірогозької селищної територіальної громади планувалося висадку дерев здійснити селищним головою та депутатським корпусом селищної ради восьмого скликання у повному складі та у подальшому забезпечувати догляд і полив свого деревця. Але у зв’язку із введенням на території громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки вирішили до заходу не залучати всіх депутатів. Представники депутатських фракцій висадили свої деревця та деревця своїх колег-однопартійців. До акції долучилися і представники ветеранської організації на чолі з головою організації. На допомогу прийшли і працівниці з благоустрою селищної ради, які вже мають досвід посадки таких дерев, тож ділилися секретами, які необхідно враховувати при їх висадці та поливі, щоб саджанці прижилися.

Можна сказати, що закладено «символічну алею громади».

Для реалізації плану селищною радою було придбано 27 дворічних саджанців туї Смарагд. Дерево вічнозелене, повільно ростуче і дуже красиве. До того ж це невибагливий сорт туї, тому складного догляду не потребує.

Тут вже давно було створено розарій, який радує око своєю неймовірною красою у літню пору року. Ці ж дерева вічнозелені, тому і влітку, і взимку забезпечуватимуть гарний ландшафт центральної площі селища, а у майбутньому, влітку від дерев буде більше тіні на пішохідній алейці.

Учасники акції були задоволені, що змогли взяти в ній участь, адже дерева приживуться та милуватимуть око не тільки сьогоднішніх але й прийдешніх поколінь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь