A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Без розуміння і підтримки жителів громади ми не зможемо повноцінно розвиватися.

Дата: 01.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 223

З початку створення територіальної громади ми з вами, шановні Сірогозці, поступовими кроками рухаємось вперед. Як ми раніше повідомляли, у перший рік значну частину роботи буде акцентовано на організаційних питаннях. Тим не менш, зрушення є. Створено нове комунальне підприємство «КОМСЕРВІС», організовано роботу з благоустрою, встановлено перші дитячі ігрові майданчики, працюємо над створенням зони відпочинку в селі Першопокровка та придбанням спеціалізованої техніки для КП «КОМСЕРВІС», приділяємо увагу роботі з озеленення.  Для безпеки пішоходів проводяться ремонтні роботи тротуарів,  облаштовуються пішохідні переходи разом з «лежачими поліцейськими» та обмежувальними знаками. Все це робиться для комфортного та безпечного проживання людей. Ще багато добрих справ на рахунку громади за один лише рік існування, та мова наразі не про це. Складно рухатися вперед, коли окремі громадяни займаються вандалізмом.

Нещодавно біля дитячого садочка у селищі Нижні Сірогози було встановлено лежачого поліцейського та дорожні знаки, один з яких у ці вихідні було зруйновано, два інших - пошкоджено. На цьому «добрі» та «порядні помічники громади» не зупинилися. На даний час тривають роботи по ремонту тротуару на вулиці Банкова та в’їзної дороги до навчального закладу. Щойно там було встановлено нові бордюри. Не встигли покласти дорожнє покриття, як їх було пошкоджено автотранспортними засобами.

Але це ще не все... Біля пам’ятника, встановленого на честь подвигу ліквідаторів Чорнобильської трагедії, вирвано деревце, яке було висаджено навесні і вже прижилося. Нажаль, не судилося…

Таке враження, що «порядні» люди прагнуть «допомогти» громаді. Їх енергію та силу направити б на користь.

Зухвалість цих людей переходить усі межі. Хто буде нести відповідальність за зруйноване майно?!

Шановні Нижньосірогозці, просимо всіх, хто знає зловмисників, які вчинили це неподобство, повідомити до поліції. Вандали мають бути покарані за свої ганебні вчинки, тому селищна рада звертається до всіх мешканців, хто володіє хоча б найменшою інформацією про порушників,  повідомити до Нижньосірогозької селищної ради чи поліції, до якої нами подану заяву про дані правопорушення.

Довідково.

Відповідно до статті 153 Кодексу України про адміністративні правопорушення знищення або пошкодження зелених насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об’єктів озеленення в населених пунктах тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь