A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Працівників комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» привітали з професійним святом

Дата: 04.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 320

Фото без опису У першу неділю листопада відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення.

Сьогодні, 04 листопада, селищний голова Дмитро Такаджи завітав до комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг». Тут він разом з начальником відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Інною Пашко та керівником Центру Вікторією Кузнєцовою напередодні Дня працівника соціальної сфери України привітали трудовий колектив комунальної установи зі святом.

Звертаючись до присутніх Дмитро Такаджи відзначив особливу роль працівників соціальної сфери і зауважив, що вони виконують не лише свої професійні обов’язки, а й здійснюють місію добра, милосердя та порятунку, щодня демонструючи високий професіоналізм, відповідальність, а головне – небайдужість.

Він подякував працівникам за невтомну працю, людяність і небайдужість.  Висловив впевненість, що вони й надалі будуть спрямовувати свої зусилля, душевність і доброту на поліпшення якості життя громадян.

 

З нагоди професійного свята за плідну працю та високий професіоналізм кращі працівники  були нагороджені грамотами і подяками Генічеської районної державної адміністрації та Нижньосірогозької селищної ради.

Почесною грамотою Генічеської районної державної адміністрації  нагороджено:

Ольгу ВАСИЛЕНКО, фахівця із соціальної роботи І категорії відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Подякою Генічеської районної державної адміністрації нагороджено:

Василя РОМАНЕНКА, водія комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг»

Почесною грамотою Нижньосірогозької селищної ради нагороджено:

Людмилу ДІДЕНКО, соціального робітника відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Грамотою Нижньосірогозької селищної ради нагороджено:

Віталія ПАНЧЕНКА, завідувача господарством комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Подякою Нижньосірогозької селищної ради нагороджено:

Галину СОРОЦЬКУ, соціального робітника відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Надію КЛЕЙМЕНОВУ, соціального робітника відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

На завершення Дмитро Такаджи, Інна Пашко та Вікторія Кузнєцова  побажали працівникам Центру надання соціальних послуг міцного здоров’я, родинного затишку, витримки та наснаги, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь